borada 263 mu ne yapmıs ztn kendıısıde doğrular.;)
caıyle bı fn2 210 hp vermıs.. boranın daha cok verebılmesı muhtemel ama sıyahın 235 hp olayıda fazla ıyı tabı:)
Printable View
borada 263 mu ne yapmıs ztn kendıısıde doğrular.;)
caıyle bı fn2 210 hp vermıs.. boranın daha cok verebılmesı muhtemel ama sıyahın 235 hp olayıda fazla ıyı tabı:)
valla fn2 ler aşağı yuakrı ep3 ler gibi gidio yani ikisinide filtre egzosltu olarak düşünürsek
header beyin karıştırmadan
bnm denedğim gördüğüm bu şekilde
hılmıcım yyy herzaman emrıne hazır cagır gelırımkardesım vıdeo ıkle ısım yok denerız
goruruz
videoları var ama yüklemiyor
herzaman kardesım memnun olurum arabaya eksantırıklerı takmaya gerek duymadım cogu eksantırıklı aracı gecıyorum o yuzden gerek duymuyorum takmaktanda cekınıyorum makınay ıkırarım dıye ankarayada gelme sansımyok kardesım
hılmıcım gercekten suan allah nazarlardan saklasın makınamcok ıyı durumda rolıng gecelerınde sızın le enkeyıflı roollerde kardesım senı asla yanlıs anlamamrahat ol
egzantrikle motoru kırmazsın moruk tabi dogru urunler secildigi sürece
gelcek hafta müsait bir gün egzantrikli bir typer ile yürütelim YYY yi bakalım gercekten geciomusun :)
bana göre bir araba varmı ahmet
turbo GSİ var uyarmı ibo söz sana 0.3 barda basıcam
iş allah kardesım onemlı olanda bu zaten zevkını cıkarmak denemeye herzaman hazırım
hertürlü reis bende eksantrikleri takayım denerim abimin arabası ile iki kardeş rakip oluruz hahahaha
ahmet neden bizim gsiyi proje olarak siteye sunmadın arkadaşlarda birazcık tanımış olurdu aracı
eywallah.......
türkiyede kaçtane turbo gsi varki en azından nasıl olduğunu neler kullanıldığını örenmiş olurdu bazı arkadaşlar :)
kanka ıstanbulada gelırım ama once ankara ıstıyom..;) egzantrıklı hangı ctryı gectınız? egzantrıklı benım bıldıgım hyn var bg vardı? suan sadece conta mı var aracınızda?
hepsıyle denerım sıkıntı yok senlede denıcez eksantırıklı eksantırıksız gelınce gorusuruz
eksantırıklı 200 sx sı cıplı cupra yı rahat rahat 5 boy koyarak gectım vıdeyoları gırıp bakarsan gorursun hyn ıle de bg ılede denerım onemlı olan sen senın aradıgını ankarada deyıl ıstanbulda bende bulman hılmıcım benı arar anadolu yakasında hertulu yerde bulusurum .nokta
Fn2 lerin kapışması zevkli olmuş.Başka bir forumda siyah için 235 hp denildiğini okumuştum gariptir kırmızı ile aynı gitmişler,maşallah kırmızıya :)
YYY ile ER typer kapışması daha zevkli olur :) YYY egzantrikleri takarsa şartlar biraz daha eşitlenir ama ibrahim diyoki egzantriksiz bile deli deliii:D
egzantrıklı 200sx ıle denemıssın bıraz once ctr demıstın....ben senle denemek ıstıyorum dıe bısey demedım kı neden sende buluyım aradıgı mı? guzel gıden bı m3 var ankarada onla denemk ıstıyorum ben ve ankaraya gıdıyorum...benle denemk ıstersen buyur gel ızmıre o zmn deneyelım;) benım anlamadıgım neden ben anadolu yakasına gelıyorum o zmn? tutumun yanlıs...bu arada ben ızmırdeyım bılıyosun dımı? cok denemk ıstersen ankara sana 2 saat buyur orda bulusuruz..
son kasa cuprayimi gectiniz acaba?yoksa 1.8t olanlarimi yani stock 225hp olanlarmi?225Liklern chiplisi kötü gtmior cünkü.sizde egzantrik yoksa egzantriklileri gecmeniz bence zor.
herşey iyi güzel ama siyah typer ı hiç sevmedim ayna ve spoiler yüzünden
son kasa değıl biönceki240 bglik olanladenedim
ole solersen anlarım geldıgım zmn hbr verırım...yazdıklarından sankı ben denemk ıstıyomus gıbı algıladım ondan ole yazdım...nasıp olursa geldıgımde denerız..sorun olmaz..bu arada egzantrık aracta bı sıkıntı yaratmaz..takmanı tawsıye ederım..sıbop yayları takılı mı suan deılse,bı adet conta masrafı acar gerci;)
eywallah saol senin için hepsinimantar agaya taktırıyorumozaman
eywallah tamam saol iyi akşamlar hepinize evmodu spec :)
sesler bitirmiş olayı kim geçerse geçsin:D
tek bildigim bisey warsa oda fn2nin typer logosuyla bagdasmadigidir. . .
maşallah bora ;)
yuh erdem böyle uçulmaz :D:D
ahaha cok guzel vıdeolardı sagolun
dıer forumdanda takıp edıyodum zaten bu 2aracı kapısmaları ıyı olmus:)
sımdı aracının 235hp oldugunu ıddaa eden arkadasda aem short ram ve milltec war bıldıgım kadarıyla,kırmızı fn2 de ne war acaba?custom kıt denmıs ama,bırde bu short ram yerıne cold air kullansanız aracınız ıcın cok daha yararlı olur tahmınımce ne kadar cok soguk hawa o akdar cok performans demek...
güzel makinalar elinize sağlık...