eywallah.......
eywallah.......
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
türkiyede kaçtane turbo gsi varki en azından nasıl olduğunu neler kullanıldığını örenmiş olurdu bazı arkadaşlar![]()
kanka ıstanbulada gelırım ama once ankara ıstıyom..egzantrıklı hangı ctryı gectınız? egzantrıklı benım bıldıgım hyn var bg vardı? suan sadece conta mı var aracınızda?
hepsıyle denerım sıkıntı yok senlede denıcez eksantırıklı eksantırıksız gelınce gorusuruz
eksantırıklı 200 sx sı cıplı cupra yı rahat rahat 5 boy koyarak gectım vıdeyoları gırıp bakarsan gorursun hyn ıle de bg ılede denerım onemlı olan sen senın aradıgını ankarada deyıl ıstanbulda bende bulman hılmıcım benı arar anadolu yakasında hertulu yerde bulusurum .nokta
Fn2 lerin kapışması zevkli olmuş.Başka bir forumda siyah için 235 hp denildiğini okumuştum gariptir kırmızı ile aynı gitmişler,maşallah kırmızıya
YYY ile ER typer kapışması daha zevkli olurYYY egzantrikleri takarsa şartlar biraz daha eşitlenir ama ibrahim diyoki egzantriksiz bile deli deliii
![]()
egzantrıklı 200sx ıle denemıssın bıraz once ctr demıstın....ben senle denemek ıstıyorum dıe bısey demedım kı neden sende buluyım aradıgı mı? guzel gıden bı m3 var ankarada onla denemk ıstıyorum ben ve ankaraya gıdıyorum...benle denemk ıstersen buyur gel ızmıre o zmn deneyelımbenım anlamadıgım neden ben anadolu yakasına gelıyorum o zmn? tutumun yanlıs...bu arada ben ızmırdeyım bılıyosun dımı? cok denemk ıstersen ankara sana 2 saat buyur orda bulusuruz..
son kasa cuprayimi gectiniz acaba?yoksa 1.8t olanlarimi yani stock 225hp olanlarmi?225Liklern chiplisi kötü gtmior cünkü.sizde egzantrik yoksa egzantriklileri gecmeniz bence zor.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
son kasa değıl biönceki240 bglik olanladenedim
ole solersen anlarım geldıgım zmn hbr verırım...yazdıklarından sankı ben denemk ıstıyomus gıbı algıladım ondan ole yazdım...nasıp olursa geldıgımde denerız..sorun olmaz..bu arada egzantrık aracta bı sıkıntı yaratmaz..takmanı tawsıye ederım..sıbop yayları takılı mı suan deılse,bı adet conta masrafı acar gerci![]()
eywallah saol senin için hepsinimantar agaya taktırıyorumozaman
eywallah tamam saol iyi akşamlar hepinize evmodu spec![]()
tek bildigim bisey warsa oda fn2nin typer logosuyla bagdasmadigidir. . .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)