Kocaman maşallah deneyen araçlara Df ye ayrıca maşallah Yılmaz
Printable View
Kocaman maşallah deneyen araçlara Df ye ayrıca maşallah Yılmaz
Sesi soluğu ve o güzel rengine kurban DF nin :)
masallah ıkısınede ep3 e ayrıca masallah ep3ler artı 5 :D
fk2 , çok yeni ve stock olduğu için olması gereken gibi yürümüş onda hiç soru işareti yok zaten, ep3 de gerçekten ciddi hızlı bir ep3 müş, elinize ayağınıza sağlık
lan olm o araba R modunda atmo ve gaz teli varmış gibi tepki veriyor kullanmadıysan uyandıriim. Turbo lag olabilir tabi ama dinlediğin zaman dediğimi anlarsın. Sanki geç basıomuş gibi duruo.
Yılmazım seni suçlamıorum seni iyi tanırım hayatta işin olmaz ama arkadaş geç basmış gibi duruo seslere bakınca. O nedenle sen mi erken bastım acaba dedim kusuruma bakma. Erken bastığını anlasan zaten sen basmaz bırakırsın bilirim.
df dyno verileri gayet iyiydi fk2 de zaten gideri belli olan bir araç...df sanırım 10 ları koşar , 2 aracada maşallah
her ne kadar gaz tepkisi başarılı olursa olsun yüksek cr n/a typer kadar tepkili olamaz, bundan dolayı saliselik aynı anda oturmalarında dahi df öne atlar,
maşallah dfnin ciğeri burdayım diyor, fk2de yakın gelecegin efsanelerinden olacak , turbo hondaya çok yaradı :)
DF nin ilk basiştaki öne sicramasi cok iyi.Carrera 2s Pdk ile denedigimizdede benzer şekilde sicriyor bir iki boy 3.vitesin sonuna kadar önde sonradan carrera arayi kapatmaya basliyordu 180 200gibi anca gecebiliyordu.Df 2-3 senedir ayni setupla saglikli ve ciddi iyi yürüyen bir ep3 Massallah.FK2 ler stocta böyleyse yakinda cok can yakacagi kesin.iki aracada Massallah video cekeninde ellerine sağlik.
Ahuajahaj ya her Typer konusundaAlper abı degısık yorumların var kahkahalar attırıyosun :):) sevıyoruz senı devam :)
Yılmaz im maşallah kardesım cok guzel yuruyor araban Ep 3 un yerı her zaman ayrıdır fk2 sosyete gazcı arabası ahahahah:)
Lan olm seslere baksanıza lan alla alla. Araba yavaş vs mı dedim. Yılmazın arabayı zaten biliorum.
ilk videoya bakınca da anlaşılıo zaten turbo basınç göstergesi Yılmaz öne fırladığında turbo daha yeni doldurmaya başlıo.
Alper beni iyi tanir kesinlikle oyle birsey hissetsem birakirim ki biraktigimizda oldu ama her ne olursa olsun ep3 un tepkimesi gercekten cok farkli
Fk2 ye gelince millete izdirap olmaya geliyo soyliyimm
Masaallah araclara..
12.5 ep3 gaz tepkısı şaka yapar :) boost brake felan yalan olur yazlımlı fk yı ılk basışta arka camurluğuna atar yorumum bu :)
Ep3 seviyoruz ya maşallah. Fk ya da maşallah :)
Maşallah :)
Yılmaz abi hala GR düşünüyomusun yoksa önce bi FK2 gelirmi ? :D
ep3 çıkışı gaz tepkisinden bence . birde 2.vites 60 ve 3. vites 90 da bassaydınız merak ettim bende..
2.viteste fena patliyor ep3...fakat bilmeyenler yanlis dusunmesin fk2 feh kpro egzantrik typerlari geciyor stok haliyle ama yilmazin arabasi o typerlardan bayagi bir hizli yaniltmasin
Teke tek basmistik orda video yok...hatta tek kisi ep3 daha cok acar diye dusundum ama aksine ara kapandi hatta uzunda fk2 yakaliyor gecmeye basliyor...yanlisim varsa yilmaz duzeltir..eglencesine bastik polemik olmasin...yilmaz cok emek ve para harcamis arabasina zayi olmasin masallah.... parcalarimiz geldi stage2 olucaz ins. Bundan sonra..:)
Valla hep soyluyorum tekrardan soyleyim fk2 gercekten cok basarili bir araba ust hizlarda gercekten acimasiz olabiliyor ki ben 5.vites sonu 235 km lerde biraktim hem yoldan hemde 6 vites gitmez diye ama daha yuksek suratlere ciksak fk2 muhtemelen gelir ve gecer sonu itibariyle turbo
Faruk gtr kesinlikle olucak o benim hedefim ondan vazgecmek istemiyorum
maşallah araçlara
Bekledigim bir denemeydi, Stok Fk2 ile Girtlak Ep3 :) Sesine kurban.
Maşallah araçlara..
masallah tututu
Maşallah araçlara, fk2 gtx stage 5 düşünemiyorum.
maşallah araçlara ep3 de süre ölçüldümü hiç ??
Ep3 sesi bitirdi beni aksam aksam :) sanirim hondadan su atmosferigin sesini artik alamayacagiz:))) takım albise ile gazlamalil fk2 :)))
maşallah iki aracada df ciddi hızlı
Videoyu izleyip maşallah vs yerine geçileni linç etmen şart bencede
1,2,3 başlaaa
Hay canına yanayım ya atmo işte. Bastınmı iman gücüyle uzuyor.
ben 310 luk turbo ep3le stock fk2yi merak ettim ama sanırım aşagı yukarı cevabımı aldım , ep3 paramparça eder.masallah iki arabayada