Ep3 seviyoruz ya maşallah. Fk ya da maşallah![]()
ep3 çıkışı gaz tepkisinden bence . birde 2.vites 60 ve 3. vites 90 da bassaydınız merak ettim bende..
Dr.ECU
2.viteste fena patliyor ep3...fakat bilmeyenler yanlis dusunmesin fk2 feh kpro egzantrik typerlari geciyor stok haliyle ama yilmazin arabasi o typerlardan bayagi bir hizli yaniltmasin
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Teke tek basmistik orda video yok...hatta tek kisi ep3 daha cok acar diye dusundum ama aksine ara kapandi hatta uzunda fk2 yakaliyor gecmeye basliyor...yanlisim varsa yilmaz duzeltir..eglencesine bastik polemik olmasin...yilmaz cok emek ve para harcamis arabasina zayi olmasin masallah.... parcalarimiz geldi stage2 olucaz ins. Bundan sonra..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Valla hep soyluyorum tekrardan soyleyim fk2 gercekten cok basarili bir araba ust hizlarda gercekten acimasiz olabiliyor ki ben 5.vites sonu 235 km lerde biraktim hem yoldan hemde 6 vites gitmez diye ama daha yuksek suratlere ciksak fk2 muhtemelen gelir ve gecer sonu itibariyle turbo
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Faruk gtr kesinlikle olucak o benim hedefim ondan vazgecmek istemiyorum
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Bekledigim bir denemeydi, Stok Fk2 ile Girtlak Ep3Sesine kurban.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Ep3 sesi bitirdi beni aksam aksamsanirim hondadan su atmosferigin sesini artik alamayacagiz
)) takım albise ile gazlamalil fk2
))
maşallah iki aracada df ciddi hızlı
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)