Ep3 seviyoruz ya maşallah. Fk ya da maşallah :)
Printable View
Ep3 seviyoruz ya maşallah. Fk ya da maşallah :)
Maşallah :)
Yılmaz abi hala GR düşünüyomusun yoksa önce bi FK2 gelirmi ? :D
ep3 çıkışı gaz tepkisinden bence . birde 2.vites 60 ve 3. vites 90 da bassaydınız merak ettim bende..
2.viteste fena patliyor ep3...fakat bilmeyenler yanlis dusunmesin fk2 feh kpro egzantrik typerlari geciyor stok haliyle ama yilmazin arabasi o typerlardan bayagi bir hizli yaniltmasin
Teke tek basmistik orda video yok...hatta tek kisi ep3 daha cok acar diye dusundum ama aksine ara kapandi hatta uzunda fk2 yakaliyor gecmeye basliyor...yanlisim varsa yilmaz duzeltir..eglencesine bastik polemik olmasin...yilmaz cok emek ve para harcamis arabasina zayi olmasin masallah.... parcalarimiz geldi stage2 olucaz ins. Bundan sonra..:)
Valla hep soyluyorum tekrardan soyleyim fk2 gercekten cok basarili bir araba ust hizlarda gercekten acimasiz olabiliyor ki ben 5.vites sonu 235 km lerde biraktim hem yoldan hemde 6 vites gitmez diye ama daha yuksek suratlere ciksak fk2 muhtemelen gelir ve gecer sonu itibariyle turbo
Faruk gtr kesinlikle olucak o benim hedefim ondan vazgecmek istemiyorum
maşallah araçlara
Bekledigim bir denemeydi, Stok Fk2 ile Girtlak Ep3 :) Sesine kurban.
Maşallah araçlara..
masallah tututu
Maşallah araçlara, fk2 gtx stage 5 düşünemiyorum.
maşallah araçlara ep3 de süre ölçüldümü hiç ??
Ep3 sesi bitirdi beni aksam aksam :) sanirim hondadan su atmosferigin sesini artik alamayacagiz:))) takım albise ile gazlamalil fk2 :)))
maşallah iki aracada df ciddi hızlı