guzel olmus. ozlemisim oralari ilac gibi geldi
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Bence çektiğiniz en güzel video olmuş. Keyifle izledim hiç sıkılmadım.
Çekimler falan çok güzel ama modifiyeli araç incelemek için mekanik ve teknik çok şey öğrenmeniz gerekiyor. Stage lere çok takılı kalıyorsunuz. Stage dediğiniz şey modifiye firmasından firmasına değişir. Daha çok setup a takılı kalırsanız ve üzerindeki parça listesine göre konuşursa daha doğru olur. Daha teknik bir konuşma daha çok mutlu eder. Aracın üzerinde bilmem ne egsoz var yerine bilmem kaç mm downpipe sonrasında bilmem kaç mm krom boru ve sonda bilmem kaç mm hks bilmem ne modeli son susturucu var demek daha başarılı olur. İşin özü araç sahibinden daha çok teknik bilgi gerekiyor ki araç sahibinden daha fazla bilgi alın. Bir tavsiye daha daha setup lı arçlara yönelin baktığınız araç araçlar yazılım filtre egsoz... Daha çok emek harcanmış araçlar var. Hem süre daha dolu geçer.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için , evet daha detaylı yapılabılır ama fazla teknik detay da insanları da yoracağını düşündüm ben ama bir video da deneyip görülebilir ep3 type r videosunu cok detaylı yapmıştık sadece parça anlatımı 4 dak sürmüştü ve insanlar sıkılır diye eklememiştim o bölümügelicek incelemelerimde ama deneme amaçlı daha detaylı olabilir 370z nismo araçın incelmesi yakın zamanda gelebilir o araç hakkında benim de epey bilgim var güzel detaylı bir inceleme yapabılırım
![]()
Keyifli bir çekim olmuş çok beğendim emeğinize sağlık![]()
Goproyla cekiyorsun sanirim videoyu neyle duzenliyorsun
www.honda-tech.com
çok keyifli bi video olmuş dönüş yolundada gazlarsınız diye bekledim video bitti eline sağlık çok güzel olmuş
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Gazlayasın geldi çekmeyin böyle vidyolar. Sonra para bitiyor benzinden.
Cok güzel olmus dahada geliştirilir elbette basarılar
Çok güzel ve eğlenceli bir video olmuş gerçekten. Uzun video sevmememe rağmen sonuna kadar soluksuz izletti. Manzara çekimleri ayrı güzellik katmış. Bende çektiğiniz en güzel video buydu diyebilirim.
gayet güzel ve keyifle izlenen bir video olmuş.
Berkay'ın yanınızda olmaması sevindirici![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)