yazık israfın dibi...
Bunlar hortumu kendilerine bağlamışlar. Vay spor gazetesi bizde 50 liraya APP bastırırken 50 kere düşünüyoruz.
Müslümanlığı geçtim insan olsalar bu şekilde yaşam tarzları olmazdı
30 liraya ön arka plaka bastırdım. Onun için bile 5 ay düşündüm.
Burada olsa sökerler o plakayı sahibine tekrar satarlar. bkz. "arabanın üstünden jant çalma"
plakanın hikmeti neymiş böyle
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Hadi bunlar gormemisin dibide Tr de neden SRK, TNY vs tarzi plakalara dunya paralar veriliyor ? Cidden anlayamiyorum arabanin uzerinde xx seri plaka olsa nolur ozel karakter plaka olsa nolur ?
Arkadaşlar iyi güzel söylüyorsunuz da
s.ke sürülecek akıl yok dediğiniz adamlar 20 yılda çöl'de mega kent kurdular dünyanın en'lerini yapıp marka oldular.
Böyle şeylerin hepsinin emin olun bir geliri vardır ( belki bizim gibi vergiden düşüyorlardır belki ileride daha çok değer kazanacaktır vs vs) gerizekalı olsa o kadar parası olmazdı zaten bacak kadar çocuk benden iyi ingilizce konuşuyor ordan pay biçin nasıl eğitim aldıklarını nasıl yetiştirildiklerini.
biz son 20 yılda ne yaptık ?
antalya ? ar yu kola'dan ileriye gitmedi
karadeniz ? sorsan avrupada kimse bilmez
güney doğu ? terörden bırak turist çekmeyi biz gidip güzelim doğu mutfağını unuttuk
Adamlar almaz tabi suriyeliyi oraya o kadar yatırım yapmış dünya markası yapmış sonra müslümanım diyeni alsın oldu canım başka ? seni beni bile almaz oraya ne suriyelisinden bahsediyorsunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)