imdb puanım 6.6
Konuşmalar hiç duyulmuyor gibi birşey, bir de birşeyler konuşulurken arkada yine kısık fon olmalı veya konuşmalar daha kısa kısa olsa görüntüler arasında daha iyi olur bence. Bir de yanlama görüntülerini çok fazla tekrarlamışsınız gibi geldi, geri kalanı hoş. En çok da egzos sesini dinlerkenki o açı hoşuma gitti. Ben otobanda giden arabanın görüntülerinin olmasını da çok seviyorum, onlar yoktu mesela.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Çekim başarılı , araç seçimleri muhabbet falan sıkmıyor ama kurguya bişeyler katmak lazım diye düşünüyorum . Bu arada olumsuz algılamazsan başlıkların da ingilizceden çevrilmiş gibi duruyor okuyunca biraz itici geliyor göze . Bu kadar kaliteli çalışmalara daha yaratıcı-dikkat çekici başlıklar yakışır bence
video'yu gönderdiğiniz linkten izledim, başka yerde var mı bilmiyorum. Çekimlerle alakalı, ortam zaten kapalı garaj olduğu için bence ayrı bir mikrofonla falan yapılmalı, onun dışında e39 m5 hakkında biraz daha detaylı bilgiler olsa fena olmazdı, bilmeyenler için. Çünkü efsane bi araç, V8 400 beygir demek yetersiz kalmış.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Garaj konusmalarının bazıları anlasılmıyor. Cok fazla yanlama olmus,bıraz arac hakkında goruntuler olsa cesnısı fala olurdu...
Ses ile ilgili sorun bu ve diğer izlediğim videolarında benimde dikkatimi çekti.Sorun videonun izlendiği ortam yada cihazla alakalı değil.
Videoda ki müziklerde , yakın çekim egzoz seslerinde ve kamera sendeyken senin sesinde bir sıkıntı yok. Karşılıklı konuşmalarda diğer arkadaşlarında mikrofon olmadığı için sesleri uzak kalıyor.Konuşmaları duyabilmek için sesi açıyorum bir anda müzik yada egzoz sesi girince pek hoş olmuyor.Elim ses ayarında izliyorum
Tavsiyem ; sana bir maliyet sorunu olmayacaksa konuklarında birer yaka mikrofonu kullanman, yada montaj sırasında dediğim noktalarda bir ses ayarı yapman.
En iyi video bu olmuş tekrar tekrar izleyttiriyor.Diğer videolarda aynı şekilde olmalı bence
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
bu e39 m5 çok güzel araç bayılıyorum renkte interlagos sanırım .
emeğe saygı elinize sağlık
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
Dayanamadım açtım sesi bir hoşuma gitti o derece![]()
Müdür duymuş sesi hahaha![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)