Gecmis olsun. Cana bisey gelmemesi sevindirici
Kamera kayitlari ile 8/8 karsi taeaf suclu. Yani aracin deger kaybini catir catir alirsin
Printable View
Gecmis olsun. Cana bisey gelmemesi sevindirici
Kamera kayitlari ile 8/8 karsi taeaf suclu. Yani aracin deger kaybini catir catir alirsin
gecmıs olsun rabbım beterınden korusun.
Çok geçmiş olsun canınıza birşey olmamış.
çok geçmiş olsun, nasıl olduğu belli oldumu?
Abi sana katılıyorum. Bnesanırım önce bi yanına gider kardeş bişey oldu mu :) iyi misin :) şeklinde arabadan çıkarıp ön cama vura vura bilinçsiz hale getirme yöntemini uygulardım. Stok arabalarla slalom time attack kovalayan tayfa ile 3.16i ile (açık difransiyelli düşük hp'li araba örneği) her sokakta yanlamaya çalışanlar bi bitmedi, bitmez de..
Araç kamerasına ayırmadığım bütçe benden kesin çıkacak. Edinmek lazım. Çok geçmiş olsun. Karşı tarafa söylenecek çok laf var da neyse. Canınıza gelmesin. Değer kaybı davası kesinlikle düşünün.
Tzminat açın , artık bundanda sonuç alınmıyorsa yazıklar olsun o mahkemeye, durduk yere seyir halinde gel gömçür, arabamda hasar kaydı yap içine mıç sonrada ben 30 a aldığım arabayı 20 ye satmaya çalışayım ne güzel
Çok geçmiş olsun, üzülmeyin bence, sağdaki bariyere girseydiniz, ön camınızdan bile girebilirdi, hiç belli olmazdı, verilmiş sadakanız varmış, çok çok geçmiş olsun.
umarım belasını bulur bigün a.k çocukları.
İnstagramdaki makas sayfalarınında burdan taa a.k
resmen özendiriyolar milleti video çekip oraya attırmaya. Bunlara bi önlem alınmalı artık.
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, bu tarz konularda bu tür yorumlar can sıksada, şu an bana sövsenizde, maalesef araba faktörü çok önemli, yaklaşık 1 yıl önce, audi a4 , passat ve clio nun karıştığı kaza geldi aklıma, passat aynı çarpmada hafif bir salınımla yola devam etmiş, ve a4 sürücüsünü kovalamıştı. Her markanın hitap ettiği alıcı portföyü vardır, hiçbir marka kötü değildir, sadece alıcıya göre tercih edilir. Ama insan hayatı ucuz değil, siz sadece hasar ile atlatmışsınız, şükürler olsunki sizde ve diğer sürücüde bişey yok. Çok geçmiş olsun, affınıza sığınıyorum.
çok geçmiş olsun. Size bişey olmaması sevindirici . Umarım istediğin sekilde araç toplanır. Bu araç kamerası gerçekten lazımmış.
çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun hocam.Aslında iyi toparlamışsınız.Yanınızda bir araç özellikle motorsiklet vs. olmaması çok büyük şans olmuş.ARacın ön tarafında hiç bir hasar yoksa acaba arka dingilde sıkıntı olabilir mi diye düşündürdü?
Hocam çok geçmiş olsun.. Yolun kalabalık olmaması işin şanslı olan kısmıymış yoksa hasar/kayıp daha fazla olabilirdi.
İşin onarım kısmına gelecek olursak, eğer ki aracı sanayide yaptıracaksanız salyasını akıtan esnafın eline düştünüz demektir.
Başımızdan daha yeni geçti böyle bir olay... Aynı dediğiniz gibi iyi bir ustaya sigortayı karıştırmadan gidin pazarlığınızı yapın (bu arada yetkili servisten fiyat alarak karşılaştırın) Diyelim masraf 4-5 bin çıktı ki bu rakamlar bile fazla.. Fiyat kafi geldiği zaman aracın dosyasını o şekilde açtırın!!! Eğer yetkili servisle fiyatlar yakın olursa hiç düşünmeden yetkili servise gidin..
Gecmis olsun karsi taraf sucunu kabul etti dimi
Çok alakasız bir yorum olmuş sizinkisi. Emin olun bu kazada s kasa merso olsaydı laguna yerine darbeyi alan, onun da sol arka lastiği yamulur kapısı göçerdi. Ha esp olsaydı araçta savrulmayıp devam edebilirdi belki, konuya buradan girilirse haklı olabilirsiniz ama benzer kaza espsiz/esp kapalı passatta da olsa durumu lagunadan farklı olmazdı.