Büyük geçmiş olsun kiralık arabalara cok güveniyorlar ama oo adam yandı :)
Printable View
Büyük geçmiş olsun kiralık arabalara cok güveniyorlar ama oo adam yandı :)
Hocam çok geçmiş olsun.
Kamera nın oldukça yararını görmüşsünüz olayda, en azından birine söylerken inanmadığında ispat edebilirsiniz.
Orta bariyere girmeyip direksiyon hakimiyeti içinde o refleks ile iyi kurtarmışsın gerçekten..
300 TL'lik hasar kaydınız göz önünde bulundurulur ama tabiri caizse devede kulak kalır o. Arabanızı ucuza yaptırmaya çalışırken çizgi tutmayacak macunda dalgalanma olacak daha ilerisinde macun çatlakları vs. vs. dertlerle uğraşmayın bence arabanızı verin işini hakkıyla yapan yere, dava açın değer kaybınızı da nakit olarak alın sigorta şirketinden, sonra da kafanız rahat mis gibi binin. Yarın arabayı satıyorum dediğinizde de resimler var zaten gösterirsiniz. Çok sorun olmaz.
Bu memlekette kamera şart, hatta arka camada kamera takmak lazım. Bununla geçmiş olsun, yetkili servise götürün ama en azından 3 tanesinden fiyat alın. Garip bir şekilde yetkili servislerde bile birbirinden farklı fiyatlar çıkıyor.
Çok geçmiş olsun...
Makas olayı kesin mi, ona göre günahını almak lazım diyecektim ki, tüm konuyu okuyunca o ihtimalin yüksek olduğu kanısına vardım...
Canına gelmemiş, malına gelmiş... Yaptırılır... Fotoğrafın videon var... Satarken gösterirsin, illaki birisi alır 500 bile aşağı versen...
Sana teşekkür ediyorum, bu video kamera edinmemi sağlayacak herhalde! Bundan mutlu olacağın konusunda emin değilim tabi :)
Kamera modelini de atarsan sevinirim :)
Gayet iyi toparlamışsın, Allah korusun... Arabanın kötü yol tuttuğu olayına katılmıyorum...
Kimse kusura bakmasın... Ben o kadar toparlarmıydım, kesin konuşamam... o tarz bir yolda genellikle müziğimi açmış, direksiyonu çoğunlukla tek elle belki bir iki parmakla tutmuş olurum... Boş yolun keyfini çıkarıyor, koltuğuma iyice yaslanmış, belkide bağıra çağıra şarkı söylüyor olurdum kendimi Tarkan zannedip...
Karşı karşıya çarpmıyorsunuz... Nereden geldiği belli olmayan bir kaza yaşanıyor... Çok daha iyi araçlarla da daha beterini yaşayabilir insan... ESP illaki avantaj ama kesin garanti değil...
Teşekkürler.5 metre bariyer hasarı yazmışlar 5.000 TL sadece devletin alacağı para kiralama şirketi ne yapar kim bili
Teşekkürler.Kamera olması iftira atmalarını engelliyor.
Teşekkürler.
2 Özel servise fiyat sordum ikiside büyük gözüküyor
bir tanesi 1700 TL
diğeri 4700 tl orijinal parça
hepsi resimlerden verdi çıkıp 1-2 yetkili servis dolaşacağım şimdi araba ile .
Teşekkürler.
Araca sol arkadan vurması ile içerde büyük bir basınç oldu kemer olmasa uçup gidecektim zira telefon uçup gitmiş zor buldum.
İlk vurunca bariyere girmemek için sağ kırdım bu sefer ortaya girmemek için sola kırdım şükür sorunsuz durdum.
Ben aracım dan gayet memnunum laguna 1350 kilo çok oturaklı bir araba genelde uzun yol yapıyorum çok rahat ve güvenli oluyor yolculuklar.
Kamera Modelini atlamışım kusura bakmayın http://tr.aliexpress.com/item/Dual-L...360560560.html
2011 de banada çarptıklarında metrobus bariyerine vurmuştum aynen senin gibi 5 metresi 5 binliraydı tarife fix heralde değişmiyor hiç :) bu tarz bariyerdi tabelaydı kaldırımdı cicek agaç falan kısmı kasko ödüyor. muhtemelen sana vuran elemanın altında bugün yenisini vermiştir merdiven altı değilse firma kiralama firması :)
hepsinden önce geçmiş olsun, cana değil mala gelmiş.
-Haklısın
-Değer kaybını düşünme videolu ve tutanaklı kanıtın var, hiçbir suçun yok. Mahkeme lehine sonuçlanacaktır.
-Aracı senden sonra alacak kişiyi de düşün, ben kazalı arabayı almayı göze alsam dahi düzgün ve orjinal parçalar ile toplanmış olmasını isterim.
Zeytinburnu istikametine kaçsaydın kazaya karışmazdın, suç birazda sende adam önünden geçerken adamı izliyorsun kesin bence o kazadan her türlü kaçardın, kitlenmiş kalmışsın kanki.
Bilindik bir firma değil madencilik oto vs yazıyor ünvanlarında.
Teşekkürler bugün gideceğim yetili servise
Malesef öyle olmuyor.Sağ dan geldiğini fark eder etmez önüme geçerken fren yaptım yapmasam belki orada vurup beni de götürecekti bariyere sonra freni bıraktım önümden geçince video da açık açık belli oluyor.
sağa doğru kaçmaya da başladım fakat çarpıp sekmesi ile bir oldu nereden baksanız 80km ile en az çarptı çok hızlı sekti ve çarptı.
Bende f1 pilotu değilim ki lap diye sağ kıracam gaza basacam vs kaza anında öyle olmuyor malesef
http://prntscr.com/asiaur
Birde burası ne biçim İstanbul trafikte bir dene araba yok
Birader adama bir geçmiş olsun bile dememişsin, hala boş boş konuşuyorsun. Troll müsün nesin bilmiyorum ama git az ötede yaşa adamın derdi var bir de boşuna seni ciddiye alıp cevap vermiş.
Büyük geçmiş olsun cana bişey gelmemesi sevindirici. Sigorta tahmin kuruluna başvurmanız fayda olur.
çok geçmiş olsun allah korumuş
geçmiş olsun,karşı taraftan da tam metrobüs geliyor vurduğu anda. allah korumuş
Herkese ilgileri için teşekkürler.
Aracı Renault Yetkili servisine teslim ettim üsttüne basa basa 5 binlarayı geçmesin dedim kendileri de ilgilendi 3-4 bine halledeceklerini söylediler.
Kapı değişecek.arka çamurluk değişmesi için kesme vs gerekiyor ondan değişmeyecek düzeltilecek boyanacak.
Rot ayarı yapılacak.
20 gün yatarı var dediler hasretle bekliyoruz aracımızı
http://resimyukle.pro/images/65035430854596292623.jpg
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Hazır girmişken arka çamurlukta değişse iyi olurmuş, ilerleyen zamanlarda macun çatlağı falan problem olabilir. Fotoğrafları kaybetmediğiniz sürecede bir problem olmaz diye düşünüyorum.