daha cpr ye bincem topspeed şansını yarıya indircem onun ahhahaha :D iddia benım olcakkk
Printable View
ben bişey düzenlemedim ibo senin gibi organizatör olamıyorum ben :) msn den konuştuk öyle hadi çıkalım dedik hepbirlikte çıktık :)
mustafa ilk videodan sonra eve gitti geldi arabaya naptı bilmiyoruz :D
vti da bugüne kadar gördüğüm o speclerdeki en hızlı vtec ( Headers Filtre Egzost :) )
gökanda biraz şişti ama genede bırakmadı helal olsun :)
onurun subarusuna gelince muhteşem aynı zamanda MRRR korhanın kide öyle son denemede gördüğümden 2 kat daha iyi gidiyo normalde passat 3 sonuna kadar tutunuyodu ona ama şimdi direk kopuyo onlarada maşallah bütün araçlara tekrardan :icon_tup:
super mario ya masallah guzl yuruyo.. :) :D
Mustafa 5 / 90 kmh :D seversin sen deneyelim biara :D :D
illegalciler sizi =))
güzel olmuş hoş vide teen movies =))
hard core yaparız cuma gecesi yada c.tesi gecesi =))
haberde verilmedi ama neyse ;)
mustafa bu videodan sonra bence egzoz filtre header lı typerlardan uzak dur derim :)
haha
zuhauhaah
plakaları ii çekinde pols raat ceza yazsın =)
mustafa boostunu biraz aç yawrum belki o zaman geçersin beni:D bide 220 de bırakıon dio 220 öndeyim daha napiiim :D
güzel bi gece olmuş anlaşılan makinaların hepsine maşallah
bu arada şarkının adı nedir acaba?
zd bılındıgı gıbı yıne 41 kere masallah.mustafa utanıyorum senden:D vtec de cok temız yurumus butun araclara masallah.plakaları ırdelemenız de ayrıyetten ıyı olmus :)
5 boyu kim yapcaktı =)) ???
güzel video olmuş. elinize ayağınıza sağlık.
güzel bi gece olmuş passatla vti giderken zd nin arkadan gelıp yanlarına geçmesi çok güzel zd yı tek geçıyorum maş. :D :D
bu arada videoki müzigin adını ögrenırsek sevınırız :D :D
plakalar elimde =))
mustafa maltepeli diye torpil geçiyoruız =)))
torpil ve tebrikler için teşekkürler 1.6 arabaları 240km de aynada aramaktan sıkıldım herkes beni geçio nedense bugune kadar geçti dieni görmedim patsoyu bile yemedim 5 boy koyanları 200 den sonra göremedim benden utanmayın dostlar aile arabası bukadar egzostum bile orjinal deneyen herkese teşekkürler ben gecenin sonuncusuyum video da yanlış yazılmış biz ne pistonlu beyinli spor debriyajlı vtecler gördük gül gül öldük:)