abowww :D
adam saydırdı verdi veriştirdi =)):icon_tup:
yine helal olsun =))
Printable View
DJ APEX MY SEX PROMO Şarkı soranlar:)
bu arada arabaların hepsıne maşallah.
[QUOTE=BMK TypeR;454355]DJ APEX MY SEX PROMO Şarkı soranlar:)
eyvallah abi saol
aynen mustafanın dediği gibi yürüdü araçlar ciddi ciddi iyi gidenler yani speclerinegöre en hızlı GTI en hızlı VTI la denedi ve bu görüntüler çok güzel. kimsede aksini iddia edemez mustafanın arabası çok iyi gidiyo bu specte.bir ayrı konu;
mustafacım her rolling te olduğu gibi bu rollingtede belirli limitler var gökanın 200 den sonra bi iddiası zaten yok senın geçtiğin hızda 3 boy atman çok normal çünkü 240 lara ulaştınız. yani sonuç olarak gökanı hiç geçemedin kardeşim ama iddiayı biz kazandık gökan sana 5 boy atamadı :D hehehe
yapılmamaıştan ziyade ben jv yi geçen vtec zd yi geçen 106 görmedim gidip bitik arabalara 10 boy koyup marifet miş gibi burda yayınlamaktansa en hızlılarla denemeyi tercih ettim geçileceksem umut a göki ye geçileyim en hızlıları onlar ve arkadaşlarım dedim tanıdığa geçilmek 1 koyarsa yabancıya geçilmek 5 koyuyo adama.....
arkadaşlarım dedim tanıdığa geçilmek 1 koyarsa yabancıya geçilmek 5 koyuyo adama.....
+1905
reis JV Vtec olsa olsa 15kg atmıştır.
ZD 106 da taş çatlasın 50kg atmıştır.
mustafa bu alemde bir beni boy boy geçtin üzülme kardeşim :)
bıde vıdeo başında ıkıncı deneme mustafa zd onunde hep orda ne oldu anlamadım başı yok vıdeonun alt devırmı yoksa zd gecmı bastı?