guzelmıs...son 2dkya bakamadım gercı..
1 kısı napmıs öle passat 106 arasında![]()
son 2dk da subı gokı denedımıkı??:S kadrandan gıdıs baya ıyı gıbı subının
sarkıda 10 ha.. benım telde msg sesım cuppa cupaa.. ahauhehuehdslad![]()
guzelmıs...son 2dkya bakamadım gercı..
1 kısı napmıs öle passat 106 arasında![]()
son 2dk da subı gokı denedımıkı??:S kadrandan gıdıs baya ıyı gıbı subının
sarkıda 10 ha.. benım telde msg sesım cuppa cupaa.. ahauhehuehdslad![]()
valla ilk videoda sen 2 kişiyken o sana 3 boy atıyo ama o 2 kişiyken sen ona 1 boy zor atıyorsun oda gaz kesiyo toplu yaptınızdada geçiyo en hafif rapmada yaptınızdada videoda gözükmüyo![]()
sizin yüzünüzden aç kaldım zati bi gittim 9 da kimse yok reziller![]()
umut bi telefon açta öyle git be kardeşimmustafanın hastanelik işi çıktı ondan bizde gelmedik başka sefer ISMARLİCAK GÖKİ patsoları
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
önemli diil yawrularım mustafa hastane falan noolu önemli bişi yok dmi?
HAha guzel video olmus
bi yerde goki fena yaa yarildim gulmekten
milletin arkasindanbasip ordan oraya gecicek yol ariyohaha Super mario zip zip zipir cocuklar gibi sekiyo ordan oraya
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
videonun sonunda tam zor bela gökinin yanına geliorum tam gelirken şarz bitio boşuna bana şanssız demiolar adaletmi bu hatıra olarak saklıcaktım ne güzelgöki kanka bidakine sen bi kaç arabayla dene soora deneyelim şişir biraz arabayı geçerim belki o zaman 4 sonu falan
![]()
![]()
gundi güzel bir roling düzenlemişsin bro sesleri duyamadım çocukuyuyor ama bayada iyi geçmiş vti çok güzel yürümüş hepsi ile mustafayada maşallah hergün bir gelişme kaydediyor![]()
senle denediğim kadar kimle denedim her zman deneriz be kanka ayıpsın ama uzunca bi süre arayı hep beraber verdik yeter bu kadar gazlama ben arabayı toplıcam artık içinde donuyorum artık bu hafta parçalar geliyor inşallah takayım şunlarıda araba olsun biraz polislere pertten çıktı abi demekten kendimde inanmaya başladım artık
dün gece sizden öncede denemeler oldu araba harbi anlamda balon oldu patlıcaktı artık. herkesin maşallahı vardı msn de konusurken gece 1 de çıktı herkes geldi sıktık eğlendik döndük evlere daha ne olsun herkese teşekkürler.
mustafa sana da geçmiş olsun yavrum. bu hafta olmazd bi daha ki hfta ptso işi artık![]()
güzel ve eğlenceli olmuş![]()
çok keyifli bi vidyo olmuş, müzik de 10 numara...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)