M3 ve E63 çok can sıktı, bunalıma giriyorum sanırım. Yine çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık, keyifle izledim. Arayı çok açma![]()
M3 ve E63 çok can sıktı, bunalıma giriyorum sanırım. Yine çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık, keyifle izledim. Arayı çok açma![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Bu tarz etkinliklerin ülkemizde artması dileğiyle emegi gecen herkeze teşekkürler ellerinizi ve makinalarınıza sağlık
DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER
Arayı fazla açmadan yeni videolar bekliyoruz..
'Bak dayı nasıl geçiyo, para böyle birşey'
Surat ifadelerine cok guluyorum, en basta gtr'in icindeyken sanirim baya kendinden gecmissin. Harika![]()
Guzel yapmıssın yıne. Tebrık ederımm....
Bır gun bızım organızasyonlara gel,gt3 ıle aglatalım bıraz kardesım![]()
Eline sağlık dostum çok güzel olmuş ,devamı bekliyoruz GTR la modenanın sesine bayılıyorum ,teşekkürler.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
teşekkür ederim. ben çok keyif aldımAllah razı olsun güzel dileklerin için.
teşekkür ederim.
bir daha ki sefere inşallahçok yağmur ve fırtına vardı ama, katılıyorum. teşekkür ederim.
teşekkür ederim. sıklaştırmak istiyorum ama imkanlar şu an sorun oluyor
çok keyifli organizasyondu
teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık çok keyif alarak izledim.
Videoyu açıp tam ekran yapmıştım çabucak bitti,bu ne 2 dakika video mu olur derken 5 dakika olduğunu farkettim harika olmuş![]()
Seslerden fena dr yine yapmış yapacağını valla çok keyifliydi izlenmesi .
Her zaman ki Buğra Kalitesi .
tebrikler...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hep diyordum şu M3 e sağlam bi TE37 takan olucak mı diye olmuş mal boncuk olmuş GTR yorumu zaten her sesi duyduğumuzda türk erkeği olarak o kelime çıkıyor ağzımızdan eline koluna sağlık![]()
Keyifli video,Car Mania Club zamanından beri çekimleri iyi kötü takip etmeye çalışıyorum,gerçekten bu işte üzerine yok..![]()
Her zamanki gibi çok güzel olmuş. O kadar çok araç var ki sanki bu fragmanmış, aslı sonradan gelecekmiş gibi oldum. 10-15dk olsa izlenirdi.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Ellerinize sağlık.Yine çok güzel bir video çıkmış ortaya..Keyifle izledim
4,14 ve 4,18sn arasında ki efekt çok güzel olmuş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)