Zihinsel engelli falan olmasın? O kadar dayak yemeye tepki vermemesi garip.
Printable View
Zihinsel engelli falan olmasın? O kadar dayak yemeye tepki vermemesi garip.
İzler izlemez kan beynime sıçradı. Bu nasıl bir zihniyettir ya?
****** cocukları ya, iyi oluş, benim arabamada yaslanıp duruyorlar karı kızdan zevk alcakları yere benim arabaya sürtünüyorlar :D
Benim arabama yapsalar, asla kendimi zora düşürecek bir öfkeyle hareket etmezdim, hiç bir arkadaşıma da öfkelerine yenik düşmelerini tavsiye etmem.
Yalnız bende insanlıktan çıkardım muhtemelen, amca gibi de hemen salı vermezdim.
eleman normal degıl kesınlıkle bı hazımsılık problemı olsa gunduz vaktı adamın dukkanın onunde yapmaz o işi sote bı yerde gorur ısını. o kadar dayaga kendını korumadı bıle. ben ya kafası guzel yada zıhınsel engellı falan
bali vs çektiyse halüsilasyon görmüş araba tekme atmıştır. o kafayla yediği dayağın da farkında değildir. yıllar önce balici bir müptezeli dövmüştüm, ertesi gün kafası normale döndüğünde hiç bir şey hatırlamadığı için selam verip geçmişti.
iyi gene olay araç sahibinin önünde oluyor.arıcımızın yanında olmadıgımızda allah bilir başına neler geliyor belli degil.
mahallede top oynayan çocuklar yuzunden günde 3 kere yerini degiştirdigim oluyor.
Belki ben yufka yürekliyim her ne kadar hatalıda olsa o kadar fazla vurulmasına yüreğim burkuldu.
Aynı gün sıfır almış dahi olsam en fazla kızar yada bi kere vururdum. Üstünden başından yürüyüşünden attğı tekmeden bile belli normal biri olmadığı..
Kimse yanlış anlamasın herkesin görüşüne saygım var ama 2 kişinin gidip bir insana peşpeşe bu kadar vurması fazla olmuş.
Az bile yapmışlar. Hayvan oğlu hayvan ne garezin var başkasının arabasına zarar veriyorsun.
arabayı tekmeleyen it kendinde değil galiba, karşılık vermiyor dayak yerken ama iyide ve az bile yapılmış bu tarz olayları yapıp zevk alan köpeklerde var, ellerine sağlık abinin
Kafası düzgün olsa en fazla hazımsızlıktan çizerdi geçerken ama belliki adam normal değil. Hem kızdım hem de normal olmamasından dolayı acıdım.
Valla arkadaşlar bu olaydan sonra çekip kenara konuşsan ya hap ictim bali çektim kafam iyi değildi ondan yaptım dese bile kendini haklı çıkarmaz.
Hap içtim kafam iyi değildi sokakda adamı bıcakladım.
Elleri dert görmesin,güzel yerleştirmiş ağzının orta yerine (:
keşke ilk başta niye yaptığını sorup öyle dövselerdi belki başka bi derdi vardı angut un...
Peki konuştugunuzda ne diye gerekçe sundu bu şahıs merak ettim :) Garip bi durum cidden
Hazımsızlıkla alakası yok.
Buyuk ihtimal haplı,arabayı baska birsey hayal ederek tekme atti,kafasinin guzelliginden tepki veremedi.
Eine sağlık amcanın. Engelli olması dışında (sanmıyorum ) hiç bi şey haklı çıkarmaz tekme atan adamı.