nasıl güzel dövdü ya içimin yağları eridi
Printable View
nasıl güzel dövdü ya içimin yağları eridi
Amcam az yapmis, kapiyi acip yatirican esige olmesine ceyrek kalana kadar kapinin kosesini vuracaksin yuzune cok net
Az dövdüler.
Bence fazla dövmemiş bu nasıl dövmek iki vurup bırakmışlar
Az bile dövmüşler, o vurduğu ayağındaki ayakkabıyı çıkarıp, ayakkabı ile kafasına yüzüne vurmak vardı..
iyi yapmışlar bence
Helal olsun abiye hala dinç
amcanın ellerine saglık az bile dövmüş bence..
az yemiş bence yerden kalkamayacak duruma gelmesini isterdim.
Önce dövüp, ardından babasının karşısında annesiyle cinsellik deneyimi yaşayacaksın bu orangutanın
dikkatli izlerseniz, araba elemanın arkasından küfür ediyor, ve elemanda arabaya tepki gösteriyor.
Not: kavga hatalı sollamadan çıkmış.
Var ya içimin yağları eridi amca ne güzel yumruklamış ama yetmemiş
Keşke amca daha okkalı oturtabilse
Amcam çok güzel dövdü de yetmez abi.. Yatırıp bayıltana kadar döveceksin. Lütfen kimse insan ol demesin.
Yorulana kadar döverim. Allah kimsenin başına vermesin.
Bence amcam hata yapmış belli ki arkadaş haplı falan kafa yerinde değil insanlık namına döve döve açması lazımdı arkadaşı erken salmış olmamış.
Kafası yerinde değil diycem ama koşarken gayet güzel koşuyor, benim arabama öyle bişey yapsa heralde o ayağını döndürüp kıçına sokardım. Dayım az bile vurmuş, elleri dert görmesin.
Haplı vs kafayla yaptıysa az bile dayak yemiş . Pek engelli birine benzemiyor gibi .
Allahtan kaçarken bi arabanın altında kalmamış eleman, yoktan yere dayı haklıyken haksız duruma düşerdi.
Valla az dövmüs. rahatlayamadim 10 kere izledim videoyu biraz sakinleşir gibi oldum.