anladım abi olabilir tabikide. Orjinal sensörleriyle max ne kadara kadar çıkıyor. 200 bg buluyormu ?
doğuştan araba manyağı
anladım abi tşk ederim. O zaman serp dynoda 185 bg civarı olabilir yani. Maliyetler nasıl ali abi gt1446 ile o güçlerde yakıtsız olarak alınmaya kalkılırsa.
doğuştan araba manyağı
td04 tavsiyem, 05413021455 tlf.num, whatsap dan, arayarak , nasıl istersen sorabilirsin kardeşim, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
dyno verisi başka birinin yazılımına aitti. gt 1446 ile son yazılım yapılınca dynoya çıkmadık ama çok daha iyiydi, 200hp, lerin üstü rahat vardı.
Sensör konusunda bizi İtalyanlar uyardı ve kodları verdi.
Maşallah. bizde czt turbosu ile ilk deneyimimizi yaşıcaz. serhata baya yardımlarında dokunda sayende bu yukun altından kalktık ali abiher ne kadar tanışmasakta yardımların çoook işimize yaradı tşkrler tekrardan
![]()
valla dedemde emotion plus Linea T-Jet var zaten motoru t-jet olmasından farklı bi gözle bakıyordum artık büyük bir potansiyel olarak gözüküyor gözümde .Maşallah aracınıza T-Jet cidden iyi bir motor
Maşallah cok iyi olmuş elinize emeginize sağlık
maşallah ali abi kadranda 15 sn civarında gözüküyor. Dbn alma zamanı geldi abi artık. Yakıt varmı extradan pompa benzinimi abı vıdeoda.
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)