Videonun altındaki açıklamadan alıntıdır:
15 May 2016 tarihinde yayınlandı
WARNING
THIS VIDEO WAS STAGED.
EVERY SCENE WAS FILMED IN THE CORDONED OFF STREETS AND PERFORMED BY A PROFESSIONAL PILOT.
DO NOT TRY TO REPEAT IT BY YOURSELF.
Videonun altındaki açıklamadan alıntıdır:
15 May 2016 tarihinde yayınlandı
WARNING
THIS VIDEO WAS STAGED.
EVERY SCENE WAS FILMED IN THE CORDONED OFF STREETS AND PERFORMED BY A PROFESSIONAL PILOT.
DO NOT TRY TO REPEAT IT BY YOURSELF.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
3.01 de olan vıraj 350z nın kaldırıma patladıgı vıraj degılmı?
arap driftle, ünal turan'ın karışımı gibi olmuş sanki![]()
zelimkhanshm kısmınıda bir de zalımsın diye okudum valla![]()
o canavarları instagramında paylaşmış
https://www.instagram.com/p/BFBermrt...mkhanshm&hl=en
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Mal değeri bilen bi arkadasımız ama hakkını yememek lazım...lastiklerin dibini sıyırmış...afferin oluşuma![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
İnanmayın beyler arka tekerler de tepsi var.
Muhammed Ali yazan iyiymiş..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
tokyo spec kafasında ama 4 şeritli rahat ve pürüzsüz gibi yollardaacaba lastiğe ne sürüyolarda kıvılcım çıkarıyor ?
Rahmetli giorgi tevzadze geldi aklıma,malesef ne kadar iyi olsa bile trafik içinde kaza yapmama gibi sanşı yok bu gidişle.Benim anlamadığım polislerin gözü önünde bu tip hareketleri yapıyorlar ama polisler hiç oralı olmuyoracaba polislerde votkalıspec mi dolanıyorlar.
Buradaki polisin tavrini gorseniz nerede benim guzel memleketim dersiniz.Bu herifin sekli semali yerinde polislerin hepside onceden ayarli... Kremlin in etrafinda su hareketleri yapacak delikanli azdir.
360 dereceyi Harun denediğinde neler oldugunu biliyoruzhaberlere çıktı... Bu adam harbi işin bici olmuş, çok güzel hükmediyor
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)