Abi maşallah bekliyoruz bursaya![]()
Abi maşallah bekliyoruz bursaya![]()
MaşAllah diyebiliyorum yutkunarak![]()
Kardeşim yolum düştüğünde haberleşicez. Merak ediyorum sizin flashı da![]()
Tamamdır kardeşim gönül rahatlığıyla gaz basabildiğim zaman haberleşelim deneyelim bende çok merak ediyorum güzel bir ies le ne olacağını.
istemsiz güldüm yoruma bi bukadar da yerin altında var repliği geldi aklıma kardeşim
Şimdilik kol piston var, rsi kapak onurcan işledi, emme kelebek rsi, rsi şanzıman, vems beyin ve oem rsi egzantik var. Kullandıkça eksikleri görüp birşeyler daha netleşiyor aslında. Şu anda yeni emme manifoldunu hazırlıyoruz custom olarak. Kelebek egzantrik ve emme koyduğumuzda çok daha değişecektir tahminimiz. O zaman oldu diyebileceğiz. Ama şimdilik acelem yok safiş yollarda önce tutunma ve frenlere yöneldim. Güvelik şart
Eyvallah kardeşim aynen önceki halini düşününce şaşırıyorum bende.
SAğolasın abi senin gibi renault a hakim birinden bu tepkiyi almak mutlu etti.
kaan kısalı 206gti var bir dostumda.ayarların biterse denemek isteriz.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
kaan abi inan kendi arabam koşuyor gibi izledim videoyu. allah tekerini düz bassın. bendede benzinli toros var artık. arabanın nerede olduğunu görmek istersen deneyelim![]()
Yakından incelemedim . Bu araçlarla ilk defa bu kadar ciddi bir proje gördüm . İlginç sınırları zorlayan bir proje .
Olur kardeşim deneyelim ayıp ediyorsun.Allah kaza bela vermesin kardeşim tofaş gitti iyi yapmışın bence. ama satma demiştim s i sana
yapardık onu da yavaş yavaş.
Eyvallah abi sağolasın uğraştık doğruya doğru baya. Ortaya böyle birşey çıktı. Daha da güzel olacak zamanla inşallah![]()
türkiyenin atarlı flash'ı hazır ise cuma-cumartesi bi deneme yapabiliriz/piston+feh ies
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Kardeşim ön takım sıkıntılı şu anda el atamadım yatıyor araba şu anda, ekstra olarak sibop ayarı yaptırıp ayarını güncellemek lazım o sorun değilde. ön takım tamamen toparlanmadan deneme yapmak istemem açıkçası ne seni ne de bambaşka birini riske atamam zevkim için. 160 170 te yarım şerit değiştiriyor kendi kendine. teklif için teşekkürler ama tamamen bittiğinde denersek kafa daha rahat olur kanısındayım.
Valla megane ile gazladığımda, babamın 90 sonlarında piknik dönüşlerimizdeki gazlamalarında aldığım heyecanı aldım kardeşimYürürü bitsin gideri var daha zaten yavaş yavaş hallolur da şu anda hayatımda bazı problemler olduğu için bisüre dokunamayacağım sadece kısık ayar gündelik gibi kullanacağım sanırım. 1 2 aya bitmişş olur en geç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)