Ulan millet 22 yaşında 220d alıyor, biz 26 yaşımıza geldik hala aileye i10 borcu ödüyoruz. Bize de yazıklar olsun.![]()
Ulan millet 22 yaşında 220d alıyor, biz 26 yaşımıza geldik hala aileye i10 borcu ödüyoruz. Bize de yazıklar olsun.![]()
Instagram: mutusgarage
Bro konsept güzel yine konuşmalara boşluk vermeyip editlemen artık imzan olmuş halde ki bence güzel fakat bu haftaki konuğun bir kız ve açıkçası kendisi rahatsız olmasa bile özel eşyalarının karıştırılması beni bir izleyici olarak rahatsız etti
Ya diğerleri tamam da bu olmamış falan demeyi eleştirmeyi çok isterdim ama bu da olmuş yine çok keyif aldım izlerkenEmeğine sağlık
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Elinize sağlık gayet akıcı olmus
yanlız arabada 8 bin liralık parfum vs vardıranlarımda
bi lip bi difizör 2 egsoz ucu
ÇAKAR 8 bın etmez yapmayın ıstanbul pıyasası ısı bılmeyenlere bu kadar mı fazla fıyat cekıyor![]()
bmw yi cok beyedim arkadasimiz cok guzel yapmis ufak dokunuslar ile kendine gelmis. 2.0 motor olmasi fiyati cok artiriyor ne yazik ki yoksa cok alinasi bir bmw.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Bir bayan olarak çok başarılı buldum.Özellikle zevki çok hoşmuş.Aracın yakıt tüketimi 1 litre kadar düşüp 0-100 verisinde de 1 saniye kadar iyileştirme için bagajı boşaltmak yeterli olacaktır. Bu arada çekiminiz de çok içten ve başarılı olmuş.Biraz daha hareket halindeyken video çekilirse daha iyi olabilir diye düşündüm.Ellerinize sağlık.
teşekkür ederim.
mesela geçen gün Mercedes AMG Lounge'taydım, saolsun Buğra abi ön ayak oldu ve beraber gezdik, güzel bir şeyler çektik. bu, tamamiyle tesadüf. o gün araç incelemeli bir şey yaptık. zaten vlog olayı günlük gibi bir şey. ama belirttiğin gibi, daha üst seviyelere taşımak için elimden geleni yapacağım. teşekkür ederim.
video log, günlük gibi. eksiklik illa ki var ama geliştirmek için elimden geleni yapacağımteşekkür ederim.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
eleştiri için teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. pek anladığım şeyler değil ama yakın fiyatlar olabilir. aslında yok gibi gözüksede bir hayli parça mevcut.
Bugra vıdeolar eglencelı oluyor senın cektıgım 88km den bellı artık ısım yazmasan bıle anlarız
Yuzyıllardır 1 saatlık araba vıdeolarından bır haylı sıkılmıstık.Bır cırpıda ızlıyoruz.Otopark ta yayınlanmayacak olmasından dolayı mevzu the makınanın ılk bolumlerındekı gıbı azıcık sokak agzına kayar mı yoksa kalır mı boyle.
Elıne koluna saglık..
DynoDynamics in Ecutuned
Bence çok başarılı ve akıcı olmuş yani İngilizce terimin karşılığını tam anlamıyla yaşatmışsın bu bi yetenek meselesi her eline kamera alan bu işi başaramaz ve zevkle seyrettirmez her şey tadında olmuş tebrik ederim
BMW zaten tartışılmaz bi makine
Araç sahibine de kazasız belasız sürüşler dilerim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Aracin sahibi elinin makyaji ile gelmis cekimlere ama guzel olmus zevkli eglenceli hic bitmesin dedirten turden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)