http://i.hizliresim.com/qB8ajq.jpg
http://i.hizliresim.com/MJgbo9.jpg
K20 Crx
K24 Taypar
K24 ek
H22 eg
B16 Crx
Subaru sti
Karacabey harası :)
Printable View
http://i.hizliresim.com/qB8ajq.jpg
http://i.hizliresim.com/MJgbo9.jpg
K20 Crx
K24 Taypar
K24 ek
H22 eg
B16 Crx
Subaru sti
Karacabey harası :)
Hımmmm mavi typer almam için 5 sene boyunca dışarıda çay içmeden maaşıma dokunmadan yaşamam lazım şimdi hesabı yaptım :D
Dün insta'da, magicpipe mavi renk egzoz videosu denk gelmişti. Meğer karşı komşum almış 2 saat sonra sokakta gazlarken denk geldim. Mavi bir başka :)
Araç çok güzel, hatta bi sonraki arabam bile olabilir.Ama biraz abartılı bi tanıtım olmuş. 400 nm tork var diye coşmuş da coşmuşlar. Ne yani... ?? :D Neredeyse camdan atlayacaklar sevinçten :D
Beyler arabada kilit var. Dağılın.
testi yapan arkadaşlar belediyede fen işlerinde masa başında çalışıp öğle arasında dur şunu alıp bi test edelim ya modunda :D
bir hondacı olarak video yu beğendim ama olayın heyecanı biraz honda yanlısı gibi aktarılmış :) ama cidden o paralara alınacak bir araba.
en iyi ben bilirim arabalarına nasıl baktıgını. Alıyor binmiyor...
40yılda 1 kere çıkar dışarı. Onda da alır eline telefonu 77tane farklı poz çeker. Bazen eve çıkar hemen üstünü deiştirir farklılık olsun diye.
Tayyara biner 2bini geçmez, pejo gördümü dayanamaz hatatata başlar :D
S2'le de kafe önlerine çeker kız avlamaya bakar. Check-in'ler felan ''Geldik yine kankilerle'' diye yazar :D
Demirci Adamdır :D
Bazı arkadaşlarda tik olmuş artık. Birileri bir ürüne iyi diyorsa kesin reklam ve taraflı düşüncesine kapılıyorlar. İyiye iyi demek fanatiklik olmuş.
O değilde Sinan abi çok kilo almış yav
https://www.facebook.com/permalink.p...64335008791447 Hondacıları görünce aklıma bu video geliyor :D
Bence gayet hoş bir test olmuş eski panpalar ruhu geri gelmiş. Ayrıca diğer araçlarda yaptıkları o konsola tıklatma rafinelik ses sistemi kısımları ile vakit kaybetmemişler. Altlarında herkesin merak ettiği typer var istanbul parktalar adamlar da kaynatmış haliyle yeri gelmiş kesiciye kalmışlar kafadan kaymışlar. Güzel test olmuş.
Ama fazla heyecan yapmışlar zamanında nürburgring de ferrari sürmüş adamlar bunlar hiç hızlı arabaya binmemişler gibi sanki ya da bana öyle geldi.
Fk2 typer geldi, dün 911 turbo s geldi, haftaya 4c gelecekmiş öyle diyolardı. 911 ve 4c takipçi arabasıymış bu arada :)
keyifli ve güzel anlatımlı bir video olmuş