Adamin kendi arabasi 400hp 500nm M5. Bu adam mi cosacak 400nm torklu hondaya binince ?? Elestiri yapmak icin elestiri yapinca honda fanatilerinden farkiniz kalmiyor.
Printable View
Okuyup,ders çalışıp iyi okulları,üniversiteleri kazanan... Ama hayata dair bir şey öğrenemeyen,selam vermekten aciz,tornavida tutmasını bile bilmeyen bir insan gibi değildir honda
Hondaaa,okuyup iyi yerlere gelemeyip evin büyük oğlu ailesinin zorluklarını üstlenen evlat,mahallenin sevilen abisi gibidir.
Çocukluğunu yaşayamamış gibi, yaşlansada hep içinde küçük bir çocuk vardır.
Gelişmekte olan ülke gibidir...Üstüne çok oyunlar oynanır.
Bim gibidir.
Şaka bi yana :D Güzeldir be honda..
Not :Fanatiğiyim.
çok yapmacık olmuş, adam m5'e biniyor girdiği hareketler tuhaf, tamamen honda kullanıcı odaklı video yapmışlar, taraflı yayın yapıp hit almak sanırım amaç.
Benim de anlamadigim bu adamlar kac senedir bu tip arabalari surmus kisiler. Hadi hic surmedi varsayalim 332 ecoboost mustangin de testi var. M5 gibi bir araca sahip birinin 310hplik arabanin yuruyusunden bu denli etkilenmemesi gerekir. Tamam sinifina gore iyi olabilir ama o zaman da bari belirtin sinifina gore soyle iyi biyle iyi diye. Yani ben boyle coskuyu la ferrari inceleyen adamlarda gormedim.
bu araba 160-170 bini hakedecek donanıma sahip gibi gozukuyor.
19 jant, elektronik suspansiyon
Alman ayarında elektronik özellikler..
Fren.
Yürüyen
Motor Guc.
Görseli saglam iç ve dış tasarım.
Super spor Class 1 araba olmuş denir mi?
Bu paraya en ucuz Superspor Class 1 araba mı şimdi bu?
Yıllarca Class 2 fakir ferrarilerine bindik.
Belki bu araba FN2 ayarında düz bi honda olsa idi en fazla 100 bini hakederdi
ama baktıgın zaman özellikler bi HONDA dan fazlası gibi
düz borulu, saglam çatır patır eksozlu bi VİDEOSU yok mu bunun? sesi nası cıkıyor duyalım..
Hevesliyim ben. zaten Aslen hondacıyım. bu beni yıllarca götürür diye dusunuyorum.
yıllarca ksa sürede araba degismelerden yoruldum artık
Aahahah video iyimiş bence tek abartısı konforu olmuş :)
Roll vıdeoları dusunce foruma meraklar giderilir bence vıdeo olmadıgından bu negatif yorulmar :)
Videoda tek beğenmediiğim vites atışlarını hiç becerememiş ama otopark müdavimleri bilir arkadaşların ne kadar içten olduklarını
Viral diyenler kitle propagandası diyenler buna'da marka sempatisi kazanma derler https://www.youtube.com/watch?v=xc-MPnuzU9I . Forumca karsıt görüşlü olamayı gereksiz eleştiriyi seviyoruz
Eleştiri gizli hayranlıktır :)
Karşı komşumun maşallahı var dipçik gibi. Video'da ses biraz cılız kalmış, gerçekte tınısı çok daha tok ve gür.
https://www.instagram.com/p/BGOsMjpCQeX/
videoyu izledim. marka fanatikliği ve ya viral çabası yok. varsa bile ben bulamadım.
bu adamların videolarının bir çoğunu izledim. hepsi de gayet mantıklı ve tutarlı testlerdi.
mantıklı diyorum çünkü adam arabanın bir yanını beğeniyorsa sebebini de söylüyor.
bir diğer konu ise adam m5 e biniyor bundan heyecan mı alacak konusu.
adamların incelediği araçlara bakın. kaç tanesi 200 hp üzerinde? adam m5 e biniyor sonuçta 116 hp lik arabaya binince çok yavaş hiç yürümüyor falan demesi lazım sanırım bu mantığa göre.
hondayı sevmeyen adam bile sabahın olmasını beklemeden her an arabayı almak isteyebilir... Videoo çok beğendim ben.
Video çok güzel ama direksiyondaki adam çok itici saçma sapan hareketler sadece bu videoda değil genel olarak böyle. Keşke yandaki renkli gözlü adam tek başına veya başkasıyla beraber anlatsa, test etse.
Adamlar şirket olmuş haberimiz yok. (OTOPARKCOM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş.) Şimdi madem şirket kurdun; biraz daha işi ciddiyete dökmekte fayda var diye düşünüyorum. Açıkçası, Sinan'ın her daim ağzı ile kesici taklidi yapması sıkmaya başladı; birader o işi ağzınla değil otomobil ile yap bir kere yap tam olsun. Sinan, bazen doğru kelimeleri bulmak yerine car curt demeyi tercih ediyor veya değişik sesler çıkarıp size o donanımı anlatmaya çalışıyor. (bakınız son Jaguar videosundaki vitesin yukarı aşağı hareketine verdiği tepki...)
Olmamış, beğenmedim demek için değil ama başta yazdığım gibi madem kurumsallaştın madem şirket kurdun o zaman konuşmayı da biraz düzeltmek lazım. Şu, saçma taklitlerden de uzak durmak lazım, şahsen başta da dediğim gibi devir kesici taklidi artık çok sıktı.
Eski ep3 leri fena geçer :) bu olmamış :) sözün bittiği yer bi ep3 k20 motoru Swap sahibi olarak bende derin üzüntü içindeyim :)
Yakında bi fk 2 ile Swap k20 Crx İ deneme ihtimali var bende çok merak ediyorum bakalım bizim Swap Crx imiz ne yapacak
n/a k20 yüklü, HAFİF KASA CRX, fk2'yi geçer, geçebilir.
ama uzunda FK2 avantajlı gibi. top speed'i 290 yapan gördüm instagramda?