otopark fk2 typeR test videosu

Thread: otopark fk2 typeR test videosu

1. Burak Demirci's Avatar

Burak Demirci said:

otopark fk2 typeR test videosu

7.14 ıle 7.28 arası iyice işler çığırdan çıkıyor güzel ve içten bir test olmuş başarılar

https://www.youtube.com/watch?v=NdfHThGEHSk
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

2. UNAL's Avatar

UNAL said:
    Kesinlikle otoparkın özlenen tarzı 'panpa ruhu' serisi
    Bence sırf kurumsallaşma sebebiyle çıkarıldıysa bu içerikler, bu tarz için bir sayfa daha açabilirler o da otopart olur hem kendilerini tanıtmaları daha hızlanır

O değilde typer piyasası yine karışacak :P

3. lowfamilia's Avatar

lowfamilia said:
    kilit var asılıyor araba çırpınıyooo çekiyo önü ant abinin zevkten dört köşe oluşu virajlarda kilitli önden çeker candır
    Quote Originally Posted by Eray Yümsel View Post
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar
    Quote Originally Posted by ibooo View Post
    malı arapfaikten alıyoruz mersine kadar göki kullanıyo

4. otopark fk2 typeR test videosu

Tayfun.O said:
    En beğenmediklerinim arasına bu video yu da aldım.
    Gevurun arabası gibi kullanmışlar her vites de kesiciye sokmak, tam debriyaj oturmadan vites atmak bunlar nedir ya içim acıdı.
    İnsan biraz saygı gösterir şu arabaya

5. otopark fk2 typeR test videosu

twin said:
    Bende baya beğendim videoyu hatta videodan ilanlara bakasım bile geldi

6. otopark fk2 typeR test videosu

Black_Eagle said:
    Quote Originally Posted by Tayfun.O View Post
    Gevurun arabası gibi kullanmışlar her vites de kesiciye sokmak, tam debriyaj oturmadan vites atmak bunlar nedir ya içim acıdı.
    4000 devirde vites değiştirip sahilde gezer gibi takılmıycaklardı herhalde. Araba bunun için yapılmış zaten yeterli dayanıklılığı vardır diye düşünüyorum.

7. sweap07's Avatar

sweap07 said:
    7.24 sn de agladım resmen ya hahahaha cok ıyı be

8. lucky Jackal's Avatar

lucky Jackal said:
    video dan sonra type-r fiyatlarına bakanlar?

9. lowfamilia's Avatar

lowfamilia said:
    o arabadı şanzıman soğutması bizim araçların motor soğutma aksamından daha iyi en fazla baskı sıyırırır dahada birşey olmaz.
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar

10. lowfamilia's Avatar

lowfamilia said:
    Quote Originally Posted by lucky Jackal View Post
    video dan sonra type-r fiyatlarına bakanlar?
    abi sıfırına baktım abi golf gti fiyatına böyle bi araba veriyorlar adamlar napsın bu japonlar daha napsın adamlar Türkleri sevdiği kadar başka bi milleti sevmediler biz hala ermeni soykırımını kabul eden adamların arabalarını alıyoruz.

11. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Ne kadar çok taraflı konuşmuşlar. İyice profesyonel olmuş otopark.

12. Er34's Avatar

Er34 said:
    Biri alanlar inşallah düzgün kullanır 10 sene sonra biz kullanıcaz yazmış. Güldürdü

Gayet güzel bir testti.

13. otopark fk2 typeR test videosu

Tayfun.O said:
    Quote Originally Posted by lowfamilia View Post
    o arabadı şanzıman soğutması bizim araçların motor soğutma aksamından daha iyi en fazla baskı sıyırırır dahada birşey olmaz.
    Tabi canım en fazla baskı sıyırır
    İsterse nitrojenle soğutsunlar bu şekilde vites değiştirmek muhakkak zarar vericektir. Kütürt sesini duyan bir ben değilim heral de

14. otopark fk2 typeR test videosu

Tayfun.O said:
    Quote Originally Posted by Black_Eagle View Post
    4000 devirde vites değiştirip sahilde gezer gibi takılmıycaklardı herhalde. Araba bunun için yapılmış zaten yeterli dayanıklılığı vardır diye düşünüyorum.
    Hiç bir mekanik aksam debraj tam oturmadan vites atmaya dayanacağını sanmıyorum çok kaba kullanmışlar. Kesicideyken vites falan atmak buna hangi araba dayanmış

15. Mr.Bilal's Avatar

Mr.Bilal said:
    Acemi gibi kullanmış...bizler için değil kendileri için video yapmışlar gibi duruyor.

16. Ome_RS's Avatar

Ome_RS said:
    Hiç bir mekanik aksam debraj tam oturmadan vites atmaya dayanacağını sanmıyorum çok kaba kullanmışlar. Kesicideyken vites falan atmak buna hangi araba dayanmış
    Ahh ahh Hondaların dili olsa da konuşsa.
    Ne vti lar ne typer lar ne şartlarda vites atımına maruz kaldı sen biliyormusun?
    Ateşli Ataşehir gecelerine katılsaydın anlardın dediklerimi
    bayağı roll kovalamış bir arac alıp üzerine 2 sene kadar bende roll kastırmıştım ve neredeyse normal kullanımımda dahil tüm vitesler kesicide atardım hiç birşey olmadı. üzerinden 5.5 sene geçti hala aynı debriyajı kullanıyorlar.

17. lowfamilia's Avatar

lowfamilia said:
    Quote Originally Posted by Ome_RS View Post
    Ahh ahh Hondaların dili olsa da konuşsa.
    Ne vti lar ne typer lar ne şartlarda vites atımına maruz kaldı sen biliyormusun?
    Ateşli Ataşehir gecelerine katılsaydın anlardın dediklerimi
    bayağı roll kovalamış bir arac alıp üzerine 2 sene kadar bende roll kastırmıştım ve neredeyse normal kullanımımda dahil tüm vitesler kesicide atardım hiç birşey olmadı. üzerinden 5.5 sene geçti hala aynı debriyajı kullanıyorlar.
    +123124124 Kesici görmeden vites atılmış honda getirin bakın civic demiyorum honda getirin insignia ile takas edicem

18. meganes's Avatar

meganes said:
    +123124124 Kesici görmeden vites atılmış honda getirin bakın civic demiyorum honda getirin insignia ile takas edicem
    İstanbulda oturuyorum,arabanı getir notere gidelim
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

19. lowfamilia's Avatar

lowfamilia said:
    Tabi canım en fazla baskı sıyırır
    İsterse nitrojenle soğutsunlar bu şekilde vites değiştirmek muhakkak zarar vericektir. Kütürt sesini duyan bir ben değilim heral de
    vti ila kesici görmeden vites atmadan Ortaca-Antalya arası gittim 1 saat 40 dkkada girdim 248km ulan o zaman bile tık demedi kaç model araba 2016 typerın mı şanzımanı arıza yapcak