40bin vs 200bin.... ne güzel şeysin sen tuning :)
Printable View
40bin vs 200bin.... ne güzel şeysin sen tuning :)
içinden geçmiş ben burda a7 şöyle böyle demeye gerek görmüyorum. nihayetinde a7 soförü şok. a7 şoförü dumandan klima kapattı.
Ne dersek diyelim, ben a7'nin içindeki adamın oturup sinir yaptığını bile düşünebilirim. Çünkü bayağı kasmış anlatılana göre de öyle videoya göre de.
Tekerine taş değmesin üstad. Polo gerçekten maşallahlı gidiyor. Bir ara ben de iyi bir hacimli bulursam onunla çekip koyarım :)
içimin yağları erimedi desem yalan olur. Maşallah.
Araba dsg mi ve specleri/hp si nedir? Maşallah.
Kendisi kasinmis, guzel de yapmissiniz.
8-10 sene onceydi galiba yanlis hatirlamiyorsam yine bir polo Ankarada ferrariye takiliyordu onu hatirlatti :)
o a7 nin surucusu adam gibi surucu olsun, yine oyle gecin, ben araba kullanmayi birakicam. Tuning bi yere kadar, hayal kurmayin bosuna kendinizi avutup gaza getirmeyin.
MaşAllah Polo' ya boyundan büyük işler yapmış :) A7' ci abiyi öyle ya da böyle dumanlamış Polo kardeşimiz :D Turbosuna sağlık, canlı canlıda gördüm sesini duydum çok gaddar sesi var :D
A7 basmamış :p Polocu erken ateşe etmiş maşallah :D
A7 top speed videosunu izledim nette, 180 den sonra dizel astra gibi hızlanıyor araba, sonuç çok normal olmuş, maaşallah aracınıza :)
İnsana polo aldırır video. İstediğim 2 dizel araçtan biri polo.
sen bırak şimdiden araba kullanmayı.
1200 kg 190 hp
1800 kg 245 hp
ton başı düşen beygir hesabı diye bi konu var. tamam A7 muhteşem hızlanıyor olabilir ama Mehmetin poloyu görmeden yorum yapma bence :)
ha araba 313 hplik versiyon olsa işler değişebilirdi bir ihtimalle :)
Hatırlamıyorum inan hiç, orjinal videodan teyit etmeye çalışır yazarım, tanıdık mı o plaka?
Hayır, k03s orjinal oem 90hp 'lik tdi turbosu.
Peki ya o cüsse ? :)
a7 sanılan kadar hızlı değil, ciddi kilolu bir araç.
Allah razı olsun,cümlemizin :)
İşin video kısmı geyik ya,bir aracın başka bir araç tarafından bir otoyolda geçilmesi bizler gibi kırıklar hariç kimsenin kısa süreli belleğinden öteye geçmez , haklısınız . Teşekkür ederim iyi dileklere, bilmukabele:)
Levo sanırım a7' nin amirallik imajından kaynaklanıyor bu şaşkınlık,a7 o hacme rağmen ciddi ağır kalıyormuş üstlerde, video haricinde de epey bastık. ceyhandan- erzine kadar :)
Hahaha Bence de takılmamıştır, ben yolbilgisayarsız aracımda obd den iat kovalarken , o masaj yaptırıyordur koltuğunda muhtelen :)
Selam komşu , aynen dün semtteydim :) Video' çok yeni degil, yeni paylaşıyorum.
Teşekkür ederim,cümlemizin :)
Eyvallah kardeşim, çiğköfte sana kurban olsun, ayarlayalım :)
Teşekkür ederim Duhan abim :)
Allah razı olsun :)
Teşekkürler kardeşim, seninle en iyi ihtimalle aynı kıvamlardayız diye tahmin ediyorum,sen rahat şakalarsın :)
Teşekkür ederim :)
Manuel, megachips yazılım, egzoz. Geçen sene serp 190hp / 430 nm dynomuz vardı, dynamics de bir 160'ı vardır diye düşünüyorum. Çok sağolun
Yaşın henüz 22, 4 yıldır ağız tadıyla araba kullanıyorsundur şanslı doğduysan ( en iyi ihtimalle ), ehliyetini yakmana gönlüm razı olmaz.
Teşekkür ederim, daha iyisi sizlere inşAllah.
Varsa hacimliniz , alırım bir ateşinizi :p
Teşekkür ederim , hepimize maşAllah.
Çok daha hızlılar var, teşekkür ederim :)
Güzel bir anı olarak her iki tarafın zihinlerinde yer edicek hadise :)
bu isotu çıkarması zor olur a7'linin .p .p :)
ummadık taş baş yarar.
çok zevkli bir duygu iyibilirim.buna benzer olayı bende yasamıştım.arkadan dumanlı dumanlı.gişelerde yanıma gelip beni geçebilmek için motorunu yaktın demişti. :) :D hee hee
Maşallah :) Mehmet Arabasızlık Çok zor :)