onur_S Nickli Üyeden Alıntı
a6 var da , burda kimse fakir zengin edebiyatı yapmadı, a6 diye laf çarpan sensin, ben a6 pahalı geçer modunda da değilim. 4 seneden beri sıfır kmdir a6 mız var, yazılımsız-yazılımlı ne gider ne yapar bilirim, polo gti ı kısada dahi geçer, biz bunları denedik burada konuşan bazı arkadaşlar gibi videolardan ya da trafikte denk getirmekten tahmin yürütmekle konuşmuyorum, stage1 yani sadece bone stock, kat vs üzerinde yazılımlı polo gti ı dahi belli bi hızdan sonra geçer. Denedik. Başka sınıftan yine N18 Mini JCW ile denedim a6 yı, 1150 kg araba, burada konuşulan 180 bg lik polo tdi ya da gti a geçilecek bi araç değil. Videodaki polo yazılımlı gti dan hızlıysa bilemem. Pololar hızlansın delsin geçsin süper bi verim alınmış üzerindeki speclerle, ancak a6-a7 3.0 tdi ı geçecek düzeyde değil. Senin yazından ben parası fazla diye a7 alanlar ille polodan hızlı olcak varsa gelsin geçeyim görün gibi anladım.
Ben Eskişehirdeyim yolunuz düşerse buyrun istediğiniz şekilde sıfırdan da kalkmak üzere a6 yla deneyelim. Gelceksen beklerim, adanaya yolum düşmüyor poloyla denicem diye adanaya kalkıp gelecek halim yok , videodan, trafikte denk getirip basmayla ancak tahmin yürütülür, hayal kurulur. Sonuç olarak 180 bg poloyla a6 -a7 geçemezsiniz, 210 bg olmanız lazım.
Adam basmış trafikte denk getirmiş geçmiş, eğlenceli olmuş ama bu polo 3.0 tdi 245 ten hızlı demek değil, youtubedan 200 de kesiliyor, uzunda astra gibi gidiyor diyenlere bi tarafımla gülerim, siz heralde gurbetci a8 ci dayının vti a bozulmasında kaldınız..