User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: İsot (1.6 tdi ) vs a7 3.0 tdi highway

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bv39 sa daha da küçük 35-37 mm emme çapı opel in 1.3cdti grubundan çıkıyor genellikle bv39 lar k03 ün orjinal emme çapı 40 - 42 mm miş bu arada. audi 1.8 t lerde kullanılan
    BW ve özellikle K03-04 konusunda zamanında biraz araştırma yapmıştım aklımda kaldığı şekilde net bilgi vermeye çalışayım

compressor ölçüleri(emme)
    K03= compressor inducer 36-38 arasıdır artık pek 36mm ler kullanılmıyor eskiden turbo güçleri genelde 150hp civarıyken vardı artık ort 200hp lere gelince 38mm ler standart hale geldi diyebiliriz

K03s = 40mm ki en büyüğü cooper s tir. K03-2080 modeli bunun da tam ölçüsü 2,0*25.4= 50.80 * 0,80= 40,64 yani emme 40,64 inducer 50,80 exducer daha büyük K03 yok

K04 ler ise 38-40mm arasıdır ki yukarıda yazdığım gibi motor güçleri 2.0 larda 240hp leri geçince artık 38 ler kalmadı desek yeridir daha çok 40mm kullanılıyor
    K04 s ler 42 mm dir tam olarak ölçüsü K04-2180 den örnek verirsek 42,67mm inducer 53,34 exducer

K04 ün en büyüğü K04-064 2283DX modelidir bu da 44,38mm inducer 55,88mm exducer yapar
    bundan sonrası K06 ya giriyor yanılmıyorsam porsche ve audi rs serilerinde kullanılıyor

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bakalım ne olacak bizde bilmiyoruz. A7'yi böyle doğrayan isot, bizim gariban a5'e neler neler yapar.
    ufuk a7 ile a5 ayni güçte. a5 ciddi daha hafif+ yazilim falan varm muhtemelen dograncaz
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bakalım ne olacak bizde bilmiyoruz. A7'yi böyle doğrayan isot, bizim gariban a5'e neler neler yapar.
    nerdesin tam ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana otoyolunda ogs şeritlerinden geçerken feci derecede taciz eden ve geniş kısım normal şerit formuna dönsede yol versem derken, yol verene kadar beni epey uyuz eden, tampon yapaarak taciz eden bir a7'yi şakaladım, biraz da espritüel olsun diye replikler koydum,

Rakip polo olunca fazla küçümsedi, ben de ardından yapıştırıp kıçımsadım

Link : İsot tdi ( 1.6 tdi polo ) vs audi a7 3.0 tdi - YouTube

araban çok iyi gidiyor, maşallahı var

ama a7'deki eleman belli ki senin kadar cesur değil, bundan dolayı geçilmiş

neticede istisnalar illaki vardır, ama a7 kullanacak adamlar, bi yere kadar basar bi yerde tırsar süratten çok gözü kara bi abi değilse

gaza bassa o da 250+ süratlere rahat çıkardı, yol vermesine gerek kalmazdı, belki arayı biraz açardı ya da açamazdı arkasından takip edebilrdin, ama geçemezdin tahminim

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu anlamadığım şey şu. Arkadaş bi video çekmiş eğlenmiş arabasıda gidiyor maşallah. Bi sürü konulara girilmiş çıkılmış yok onu geçersin geçemezsin yok onun turbosu 3kg çekiyo yürürken yere sürtüyo falan filan.. Ne gerek var bunlara Bazen böyle bütün dünyanın kontrolü kendinde sana tiplere böyle ayar vermek gerek. Bazen yolda bazen farklı yerde iyide olmuş, içinden geçmiş. Maşallah dostum
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani dedikleri gibi mevzu iki tane yarışan araba değil ki.Mevzu zorba bir sürücünün ufkunun genişletilmesi.Ki bence gayet başarılı ve eğlenceli video olmuş.Trafikte bu tipler çok fazla ve emin olun hangimiz olsa yine aynısını yapardık.
    Halamın bıyığı olsa 4 boy atardı sohbetine mahal yok

Öte yandan yandan yüklü şekilde o rampadaki ivmelenme falan maşallah hocam.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makethewayforme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araban çok iyi gidiyor, maşallahı var

ama a7'deki eleman belli ki senin kadar cesur değil, bundan dolayı geçilmiş

neticede istisnalar illaki vardır, ama a7 kullanacak adamlar, bi yere kadar basar bi yerde tırsar süratten çok gözü kara bi abi değilse

gaza bassa o da 250+ süratlere rahat çıkardı, yol vermesine gerek kalmazdı, belki arayı biraz açardı ya da açamazdı arkasından takip edebilrdin, ama geçemezdin tahminim
    Olabilir , video geyik amaçlı zaten

Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu anlamadığım şey şu. Arkadaş bi video çekmiş eğlenmiş arabasıda gidiyor maşallah. Bi sürü konulara girilmiş çıkılmış yok onu geçersin geçemezsin yok onun turbosu 3kg çekiyo yürürken yere sürtüyo falan filan.. Ne gerek var bunlara Bazen böyle bütün dünyanın kontrolü kendinde sana tiplere böyle ayar vermek gerek. Bazen yolda bazen farklı yerde iyide olmuş, içinden geçmiş. Maşallah dostum

Teşekkür ederim, ben eğlencesine yaptım ama parodiden öteye taşındı konu

Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani dedikleri gibi mevzu iki tane yarışan araba değil ki.Mevzu zorba bir sürücünün ufkunun genişletilmesi.Ki bence gayet başarılı ve eğlenceli video olmuş.Trafikte bu tipler çok fazla ve emin olun hangimiz olsa yine aynısını yapardık.
    Halamın bıyığı olsa 4 boy atardı sohbetine mahal yok

Öte yandan yandan yüklü şekilde o rampadaki ivmelenme falan maşallah hocam.
    Teşekkür ederim, zaten yakında a5 3.0 tdi' la denememiz olcak, geçsin beni de, o video yu da foruma atayım rahatlayalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler