Sokak kopekleri otomobili parcaladı | Gundem Haberleri
kedi mi kaçtı acaba araba pertte çıkmış nerdeyse
![]()
Sokak kopekleri otomobili parcaladı | Gundem Haberleri
kedi mi kaçtı acaba araba pertte çıkmış nerdeyse
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
vay itoglu itler
bölge savunacam diye gelen geçen arabaya havlarlar, bi gun kafaya tamponu yerseler akıllanırlar .d
Arabacı Ağır japon..
kedi yüksek ihtimal hatta yavru kedi bence.. bizimkide yavru kedi oldumu bir garip delleniyor..
o değilde araba belliki modelli araba yep yeni araba nasıl fabrikasyon alarm koymamışlar hayret.. arabanın orda bir alarmı ötse onlar korkup kaçardı.. 50 tl - 100 tl lik basit bir alarm adamı 10 bin tl lik masrafdan kurtarırdı..
tabi yeni nesil araçların kronik basit plastik parçalardan oluşan sorunuda burda ortaya çıkmış.. mühendis gibi söktü tamponu hayvan..
o tampon dolu tampon yada demir olsa görürdüm ısırdığı ile kalırdı en fazla tırnakları kırardı o kadar..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bizim araba haberlere çıkmış sandımAynı olay 2 hafta önce ofisten bi abimin başına geldi. 2015 Beetle'ın motora kedi kaçtıktan sonra ön tampon ve ön iki çamurluk parçalandı.
araba sanayide olunca ister istemez kazalı damgası yiyor..vay puştlar kedi için parçaladılar arabayı![]()
2000 A3 8L
2004 de bizim 206 rc nin kapı cıtasını koparmıştı kuşadasında hemde hareket halindeyken koşup gelip ısırmıştı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
3-4 aydır tampondaki ön ızgaralar yok. Ufak bir hayvan girecek farketmeyeceğim falan diye hep bakıyorum ama bu hiç aklıma gelmemiştiŞu an yuva bilip girerse eğer bir kedi sabahında benim de benzerini bulmam üzücü olur. Neyse yatmadan gidip bir kontağı çalıştırayım da motor ısınsın giremesinler
![]()
"Aracın ön tamponu köpek ısırığından dolayı değişmiştir. Komple temizlik boyası vardır " ilan başlıklarına hazırlıklı olmalıyız![]()
akşam tv de izledim , biraz daha zorlasalar airbag leri açıp perte çıkartacaklar
uzmanın biri de çıkıp, artık çin de üretiliyor pamponlar ve üretim öncesi çöpten toplanan plastikler eritiliyor yok içine yemek kokusu siniyor hayvanlar da bunu hisedip açken yemek diye saldırmışlar vs. diye açıklama yaptı
İçlerinde bir tane elebaşı var şerefsiz olan, diğerlerini onorganize ediyor gibi bir açıklama yapmıştınaraç sahibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)