Abimize destek olalm kesinlikle hak ediyor. Byle abidik gubidik patlango tipler yerine iini bilen anlatmay bilen adamlar olmal.
Abimize destek olalm kesinlikle hak ediyor. Byle abidik gubidik patlango tipler yerine iini bilen anlatmay bilen adamlar olmal.
Kendini test ekibi zanneden bi ok ekipten iyi test etmi. Abuk sabuk cmleler kullanmam. Arabayada kendisinede maallah![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Maallah amcam otomobil wikipedias gibi. Ben s320 deyip geiyordum, meersem ne ok sayg duyulacak bir aram.. zellikle u sz bitirdi beni.
ok yorgun olduunuzda bir w220 ye binin ve bir ka saat yolculuk yapn, yolculuun sonunda muhakkak dinlenmi olacaksnz..
Tufan has no limits.
Bu amcann unuttuu kadarn u anda araba test ediyorum arabadan anlyorum diyen hikimse bilmiyordur bile
Yksek ihtimalle mhendis falan zaten kendisi
Kaset olay ok houma gitti.
Modifiye parayla yaplr ama parayla yaptrlmaz.
.beyefendi yksek ihtimalle mhendis ve hayatnn bi ksm Almanyada gemi. Tek kelimeyle muazzam i karm.
Tango-1 never dies.
odtu mezunu yuksek muhendis kendisi. ne kadar kaliteli bir insan oldugunu anlamak hicte zor degil.
kendine dev aynasindan bakan rafineler feyz almali.
ek olarak masallah araba fabrkadan ckms gb
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
ahane, W140 da eski arac sanrm, imdi arkadamda W140 ve kondisyonu ahane.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Adamlar zamannda ne araba yapm bee para olsa da alsak dedim![]()
uan kullandm aracm w220 kasa s400 cdi,gereken hereyi fazlas ile anlatm videoyu izledikten sonra arabaya inip tur attm,sunum o derece itah ac geldi.
sahibinde de buldum kendimi![]()
Bi ara kafaya takmtm bu 202 long kasalar. O ara ans eseri bu amcamzn videosunu izledim, ardm ve acayip bilgilendim.
Onun sayesinde arabaya 2. Kez isteim artt![]()
Yam 25 ama niyeyse bu arabaya binmek istiyorum![]()