User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: VTC Type R Roll

34VTC26
    Misafir
    N\A dıe belırttıgım typerda sorunlar var o yuzden bu kadar fark oldu su anda denesek o kadar fark olmucaktır degısık yorumlar yapılmaması ıcın plakasını yzmadım sonucda arkadasım.

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah.VTC 26 AYIYETEN MAŞALLAH HEADERS OLMAMASINA RAGMEN SÜPER YÜRÜYOR<MAŞALLAH>KRDŞ..

34VTC26
    Misafir
    Alıntı ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlara maşallah.VTC 26 AYIYETEN MAŞALLAH HEADERS OLMAMASINA RAGMEN SÜPER YÜRÜYOR<MAŞALLAH>KRDŞ..
    Eywallah üstad dünkü denemelerde gayet keyıflıydı gerek sohbet olsun gerek roll gerek trafıkde yuruyusumuz olsun cok eglencelıydı en yakın zamanda goruselım bol sohbetlı takılalım

umu_vtec
    Misafir
    kanka benm favori type r larım sizsiniz zaten vtc ve u kendi speclerinizde bir numarasınız inşallah ikiside on numra yüklenicek ve ondan soora kıyamet kopucak zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34vtc26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eywallah üstad dünkü denemelerde gayet keyıflıydı gerek sohbet olsun gerek roll gerek trafıkde yuruyusumuz olsun cok eglencelıydı en yakın zamanda goruselım bol sohbetlı takılalım
    kanka dün çok daha iyi anladık filitrenin önemini ve typerde agırlık olayını bügün filitreyi takıyorum istetme ,yng sön, takım çan vs vs boşaltıyorum sende tak şu headersi dedigin gibi yaparız daha sonrada kproları ok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benm favori type r larım sizsiniz zaten vtc ve u kendi speclerinizde bir numarasınız inşallah ikiside on numra yüklenicek ve ondan soora kıyamet kopucak zaten
    saol umutum aman kıyamet kopmasın benim favorimde sensin kankam.<KEPÇECİ>PUHAHAH

34VTC26
    Misafir
    kanka dün çok daha iyi anladık filitrenin önemini ve typerde agırlık olayını bügün filitreyi takıyorum istetme ,yng sön, takım çan vs vs boşaltıyorum sende tak şu headersi dedigin gibi yaparız daha sonrada kproları ok...
    aynen kanka fıltre ve agırlık cok onemli bakalım hayırlısıyla bı gelse headers takıp daha saglıklı denemeler yaparız. kpro sımdılık uzak gıbı maddıyat yuzunden

umu_vtec
    Misafir
    saol umutum aman kıyamet kopmasın benim favorimde sensin kankam.<KEPÇECİ>PUHAHAH
    saol kanka ya ne dicem sana bigün sen kepçeyi al ben kamyonu bi rolling yapalım hangisi daha ciğerli çok merak ediorum

34VTC26
    Misafir
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kanka ya ne dicem sana bigün sen kepçeyi al ben kamyonu bi rolling yapalım hangisi daha ciğerli çok merak ediorum
    euheueheueh )) ben cam car olurum

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

slm

arkadaşlar bidahaki rol e benide çağırın lütfen.kumburgaz tarafında turbolarla mücadele etmekten bıktım ,hallaç pamuğuna çeviriyorlar her hafta .bi mesaj atın yeter . 0532 7621572 hakan... ( hfa 87)

34VTC26
    Misafir
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bidahaki rol e benide çağırın lütfen.kumburgaz tarafında turbolarla mücadele etmekten bıktım ,hallaç pamuğuna çeviriyorlar her hafta .bi mesaj atın yeter . 0532 7621572 hakan... ( hfa 87)
    ok dostum ılk cıktıgımız aksam haber verırım

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kardeşime,

34VTC26
    Misafir
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kardeşime,
    Teşekkürler reşit abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)