Ahmet uzun kardeþimle keyfine bir deneme yaptýk teþekkür ederim kendisine
100 110 gibi bastýk vitesleri yavaþ atýyorum düzelticem en kýsa zamanda
Can S3 GTX3076 & Kawasaki 636 BİKE - YouTube
iyi seyirler![]()
Ahmet uzun kardeþimle keyfine bir deneme yaptýk teþekkür ederim kendisine
100 110 gibi bastýk vitesleri yavaþ atýyorum düzelticem en kýsa zamanda
Can S3 GTX3076 & Kawasaki 636 BİKE - YouTube
iyi seyirler![]()
DR.ECU
valla can araba stok kapak emme kelebeksiz daha ne olsun basınc daha kısık sonucta vitesleri cözersen bile bu halde cok kısıyı uzersın masallah
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ahmet te kullanıyo be karrşim maaşallah tekerinize taş değmesin güzel insanlar
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Sagol orçun abi güzel oldu
Ahmeti gecseydik iyiydi
Teşekkür ederim alper abi
Teşekkür ederim dogan abi
Yakında gelicem oralara r6 varmış
Cok keyif aldık ramazan abi
Gündüz denemeleri cok zevkli
Ahmet biraz üzdü beni ama yapıcak bisey yok![]()
DR.ECU
can kısa surmus daha uzun gıdılmelıydı benım fıkrım kı 636 cok cıddı makıne artı ahmette konusturmus masallah
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Sanırım Cumartesi günü çayırovada Bmw ile denemenizi seyretmiştik. Maşallah aracın güzel yürüyor. 636 ile yürümek ciddi iş. Ama seni canli izlediğim için söyleyebilirim, aracı kurarken ince brake boost yaparsan ve vitesleride biraz daha seri atabilirsen bence en az iki boy hızlanırsın.
Ozan abi teşekkür ederim
Break boost yapıyorum zaten yapmasam ilk bastıgımız da hic tutunamam diye düsünüyorum
Vitesleri cok yavaş atıyorum arabaya zarar vermek istemiyorum ama farkındayım beni cok yavaşlatıyo
S3 sanzımanı cok sert.Leon cupra dan sonra zor geldi ama alışıcam zamanla
DR.ECU
Maaşallah Can,
636 ın stock olmadığını da dikkate alırsak çok iyi yürüyor araban. Bu haliyle tüm stock 600 leri yersin :-)
Video sonlarına doğru farkı kapatıyorsun biraz kısa sürmüş roll yoksa kafa burun yakalardın
Maşallah her iki makinayada, Ahmet çok fena vites atar Can sen Ahmete göre yavaş vites atıyosun geliştirmen lazım, benide o yüzden geçmişti zaten![]()
maşallah ben çok beğendim gidişini. vitesler hızlı atılsa çok da bi fark olmaz sanki..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)