Maşşallah güzel gidiyor, ama benim merak ettiğim bir kaç şey var.
1) bov ne marka?
2) gerçek bir 100-200 süresi için aracı 100km de sabitleyip basmak gerekmez mi? (gördüğüm kadarı ile videoda 85 lerden basmaya başlanmış, 100km hızla geçilmiş.)
Maşşallah güzel gidiyor, ama benim merak ettiğim bir kaç şey var.
1) bov ne marka?
2) gerçek bir 100-200 süresi için aracı 100km de sabitleyip basmak gerekmez mi? (gördüğüm kadarı ile videoda 85 lerden basmaya başlanmış, 100km hızla geçilmiş.)
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Sonuçta sn bazında baktığın zaman 100-200 sn sini ölçüyorsun. Birde direk 100de sabit tutup bassam ister istemez bir lag oluşacak bu da gerçek performansın verilmesini engelleyecektir. Bov Hks'nin yeni tipi. Bende verdiği ses hoş açıkcası ben beğeniyorum fakat başka bir arabada nasıl çıkıyor hiç dikkat etmedim.
100-200 suresi 100 den basilarak olculur diye bir durum yok, hatta genelen asagidan gelerek olculur. vites,devir,ivir zivir onemli degildir. onemli olan sizin en hizli sekilde cikartabildiginiz 100-200 suresidir ki bu olcum kadrandan yapilmaz, gecerli olan gps olcumudur.
ellerine saglık sınancım cok guzel olmus allah kazasız belasız we sorunsuz bınmek nasıp etsın gule gule kullan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)