Kırmızı kefen giydirmiş...
Makina Bela be ne yan verilir bununla,hatatattaatatatta bide Konya egzoz
Şaka bi yana hangi ruh halleri ile kaydediyorlar ve ardından videoları izliyorlar anlamıyorum![]()
Yüksek hızlarda vurup ayrılan vardır belki ama tofaşta çok olması normal o konuda haklısın abi, şase yapısından dolayı ön direk kısmına denk gelen şasede ek var o ek ve ön direklar zamanla çürüyüp kazada direk kopuyor , yay kesmekte tofaşı çok çabuk dağıtır esneme olmadığından direk kuleleri yırtıyo e30 larda da görülür hatta
Aşırı çürük aracı helezon kesip çukura düşünce ön kısmı tamamen kopmasada ayrılıp araç yürümez duruma gelen tanıdık var
Koltuk olayıda ilk araç içi fotoğraf çekmekle başlayıp koltukları temiz olanlar git gide yatık gezmeye başladı her dk gösteriş amaçlı sonra tabi bir birine bakıp yapanlar yüzünden ortalık videodaki gibi rezillik başka birşey değil
Konu koltuk kemer başka bir yere çekmeyelim
Koltuk kemerden devam edelim hele benim hala aklım almıyor![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
araç her an s e x e hazır
ee tofaşçılar hızlı delikanlı tabi.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Hondasını Nissanını bilemem ama bunun markayla bir alakası olduğunu düşünmüyorum kazanın ne şekilde olduğu kadar aracın şase durumu doğrudan etken bir durum.
Mesela ;
![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
O ayrılan arabalar şehir içinde yapılmış kazalar. Ve şehir içinde ki ortalama süratler bellidir. Bu kazalardan sonraki 2 ye bölünme durumları malesef ki hasarlı araçları alıp onarıp tekrar kullanmaktan ibaret. Macun ve kaynak arabayı bukadar tutabiliyor. Pamuk ipliğine bağlı trafikte geziliyor. Sonra BMW, Merso, Honda, delmiş geçmiş sağlamlığa bak vs deniyor. Tamam Şahin tofaş daha sağlam değil ama Okadarda değil. Hepsi Taxi çıkması ve eski araba.
Ama ağır hasar sonrası toplanan bırak şahin doğan serçeyi, BMW mercedes volvodan birşey beklememek gerekir. BMW leri büyük yazdım. Seviyorum ya.![]()
*On3r*
Baba bi koydum yanıııAdam sınırları aşmış artık
böyle 1 saat sürmeye kalksam belim tutulur
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)