Çok iyi maşallah, makina evo olunca videoda güzel oluyor tabii,
Yerinizde olsam bunu hiç piste sokmaz, caddelerde bırakırdım
group b ___
İzlemesi çok keyifliydi. Allah nazarlardan korusun. Keşke hızlanırken kadranıda görebilseydik, yüzlerinizdeki keyiften az çok tahmin ettik ama göreydik iyidi)
Cok Güzel ve zevkliydi.Bira Sinan abi cidden arabanin irzina gecmeden gazlamasinida biliyor . Soluksuz izledim superdi![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Çok keyifli bir video olmus. Emegi gecenelerin eline saglik.
Araç duruşuyla gidişiyle gerçekten çok iyiSinan da güzel anlatmış sizin ve Sinan'ın ağzına sağlık
And'ın bu zamanda verdiği en iyi karar otoparkı Sinan'a bırakması oldu heralde
![]()
İlk defa Otopark videosunu sıkılmadan sonuna kadar izledim.
Gırptayla bakılan araç zaten. Sinan'ın bazı yerlerde gazlayıp sahibinin tutamaçtan tutması da ayrı bi güzellik katmış.
911T S'i 2 bar'da tokatlar demesine de sesli güldüm![]()
Ayrıca bu aracın cidden pistte denenmesi gerekiyor. İnş o günleri de görürüz
Kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin.
Ben de zevkle izledim.
Ukalalık yok, bilmişlik yok, ben böyle mi ögettim bu nasıl ürün gibi havalar yok, dikte yok, gereksiz saçma sapan ve şımarık hareketler yok.... Araba da rafine değil zaten. En azından 2 kere rafine
Sinan'a ve sahibine de başarılar, arabaya da maşallah![]()
Araç zaten muazzam, siz de oldukça mütevazisi birisiniz
İlk defa ben de sonuna kadar izledim videoyu, bence şimdiye kadar test edilen en özel ve güzel araçtı.
Araç nokta olmuş gerçekten abi maşallah bi an kendimi senin yerine koydumda gazlarken ben olsam şşş yeğenim napıyosun sen diye gelirdi aklıma o virajlı yollarda![]()
Abi videoda çocuklarınız olduğundan bahsetmişsiniz.Ben şeyi merak ettim özel değilse oğlunuz var mı ve böyle bir arabaya sahipken nasıl başedebiliyorsunuz
Özel değilse merak ediyorum sanki 41 yaşındaki halimi izlermiş gibi oldum,enerjinize ve aracınızda 41 kere maşallah,kazasız belasız günler niyaz ederim.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Gazlarken Sinanın yüz ifadesini görünce bastım kahkahayı.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Kalite budur arkadaşlar. Vıcık vıcık espriler yok en azından yani. Ben böyle videoların devamını bekliyorum açıkçası. Yeni veya ikinci el bir aracın videosu olup olmaması önemli değil; bişey katıp katmadığı ve en önemlisi de güzel vakit geçirtip geçirtmediği önemli.![]()
Ne güzel olmuş anlatım araca maşallah diyelim, keyifle izledim sıkılmadan, elini ayağını boşaltır cinsten makina
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)