yaw gariban bir şey diycem hadi selçuğu sevmiodun selçuk döttü (tövbe değilneden o kadar sen mükemelsin de arkamdan daha yüzümü görmeden yazıosun sende ayıp ediosun bekliorum seni araban çıkınca aramazsan küserim KANKa
![]()
yaw gariban bir şey diycem hadi selçuğu sevmiodun selçuk döttü (tövbe değilneden o kadar sen mükemelsin de arkamdan daha yüzümü görmeden yazıosun sende ayıp ediosun bekliorum seni araban çıkınca aramazsan küserim KANKa
![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
selçuk benim senin gibi havaya laflarım olmaz parçalarımın hepsi geldi dediysem geldi-turbo yapıcam dediysemde yapıcam . ama sen o lambo dan önce şu son 10 yıldır sadece mutfak robotu yapmayı denemediğin efsane vtec ini bi yap sonra konuş....
bılal kankam msnde "kanka swap eg dıyokı o sedanı getırın gecıcem onu" dedı. bızde toplanıp gıttıkbıde geldık
![]()
yaa seninle muhattap olup kendimi yormicam .selçuk .
O mevzular rolling anlamını kimse bilmeden önceydi. O kadar eski yani. E artık setup kaldırma olayıda var bi arabanın. Yok canı sıkılacak k20 turbo ile dönecek o zaman ne olacak bilmiyorum.
bende hiç unutamam gaz açında egsozun tampondan 5 cm dışarı dopru çıkmasını.
abi burda ne demek istediğimiz anlaşılmıo kalp kırmak değil derdimiz içimizden gelenleri sölüyoruz ama her doğru sölenmez kalp kırdıktan sora anlamı olmaz üslubumuz net ortamında anlaşılmıo malesef kötü anlamada yazdığımızı zannetmesinler die editledim.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)