bendekı dger vtecde sedandı o arac 60 lık gelıodu headers tan sonra ortada 48 lık vardı sonra 60 lık cıkıs yapıodu ortaya 48 lık koymusduk sıkıstırma gorevını yapsın dıye acaba olemı yapsak kararsızım:(
Printable View
bendekı dger vtecde sedandı o arac 60 lık gelıodu headers tan sonra ortada 48 lık vardı sonra 60 lık cıkıs yapıodu ortaya 48 lık koymusduk sıkıstırma gorevını yapsın dıye acaba olemı yapsak kararsızım:(
2" header kullanip 60lik boru takmanin manasi var mi sizce?
http://videos.streetfire.net/video/v...vti_205403.htm
bak stock vtecle denemıstım alt devırde basmamıza ragmen gıdemıor.bıde jant farkından sanırım o once vtec acıor
walla bnde eskiden 2,5 headers ve 60 lık düz boru vardı şimdi 2 lik headers ve 51 lik boru saçma gelebilir ama araç 2,5 head. ve 60 lık düz boruyla daha ii yürüyodu belkide psikolojik olrak bna ööle gelio :)
60 lık düz boru 2" header ile kullandım daha alt devirlerim bitikti yani normal kullanımda tavsiye edilmez.
Şuan header çıkışı orjinal boru orjinal orta ve 60 lık boru 60 egsoz şeklinde bir sistemim var. Gayet güzel
Ama 51 mm düz ile 60 lık egsoza geçeceğim bi ara. arabanın daha iyi gideceği kanısındayım.
ohara ben yenı ızlıyorum vıdeoları
maşallah sword :)
evt evt psikolojik benim hp de psikolojik:)