boş muhabbete sarma şimdi. beni geçtiği zaman sen ''kısa takmış derim, konuyu geçerim'' dersen karşındaki adamın emeğini hiçe saymış oluyorsun ve düşüncenle yazdıkların birbirini tutmamış olur
adam emek vermiş kısa takmış bende yok dersen, benim arabam bu kadar yürüyor dersen o zaman anlaşılır demek istediğin ve saçmalamamış olursun.. kimsenin yaptığına etitğine denilen bişi yok, yürümüş geçmiş işte bu kadar basitherkesin arabası güzel, kötü araba yok zaten, *** atma yok merak etme
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
emeğe saygı, maşallah vteclere![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
sakin yav ortada bi durum yok durum olan arkadaş birazdan yazıcak konuya dimi sayın jv![]()
bu sene havalardanmıdır nedir cok değişio arabaların gidişi
yaza doğru dereceli beyin planım var kısmet olursa ozaman 220 yi geceriz tayfuncum
acık acık yazim burdan![]()
erken startlar guzelama genede ab alır belli,kı cok normal.. motor gucude cok ıyı cıkmıs... en guzel ve net kvtecle denemesı olmus yalnız..
![]()
jv ile denedikte video yok cok yakınız sadece 5 te az önde oluyorum.
arabaya bişe yapmadım yapınca ilk senle deniyelim![]()
bugun içini hallettin konsolu koltukları döşemeleri taktım çok şükür. tampon kaputu boyatayım o esneda farlarıda halledicem önümüzdeki hafta sonu bitiricem inşallah ondan sonraki hafta içi deneriz sen ben çıkarız sessiz sedasız deneriz.
ve bugun rolenti motorumuda değiştim egzantrik var diyenler çok hayal kırıklıgına uğrıcaklar. boncuk gibi çalışıyor![]()
evet kısa var şuan arabada ab ile denemelerimiz çok zevkli oldu en yakın zamanda video çekip koyucaz siteye![]()
saolasıntakıldıı fazla olmadı artık geliştirmeye çalışıcaz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)