onat Nickli Üyeden Alıntı
Sağ yukardan sayfayı kapatabilirim , boşver der çıkabilirim ama STP selçukta bi fastfood çekiciliği var. Yani yemekle yememek arasında kaldığın fakat yemeği yani yazmayı seçtiğin , yedikten sonra pişman olduğun bir çekicilik. neden pişman oluyorsun çünkü tartışamıyorsun adamla. Değişik bir adam yani. Mevzu ya TB turboyken neredeydine , arabam 2015 turbo 150 bin kafam rahata yada siz bi s.kten anlamıyorsunuza bağlanıyor. Hemde öyle cümleler seçiyorki yanında söylese kan çıkar. Şu konuda 50 kişi rica etmiş ezme milleti diye , adam demiyor ki çok antipatik oluyorum demekki be yapmayım demiyor. Eskiden tanıyanlar o öyledir boşver diyor , sen boş veriyorsun ama o boşvermiyor. yorulmuyor maddiyat üzerinden yada bilgi üzerinden milleti piç etmeye.
Benim içinde zamanında vücut geliştirme sayfasında bu tarz çirkince eleştriler yaptın. Benm fotomu almış bilmem kime göstermiş , bi s.k yokmuş. birde tuttun bunu 1000 sayfa konunun içine yazdın. Yahu canım kardeşim , 35 yaşında adamsın , insanların eksikleri maddi yada manevi eksikleri üzerinden neden tartışıyorsun ? hemde bak bunu seninle tartışan herkese yapıyorsun. Konu neyse onunla ilgili tartış , sabaha kadar tartış. Sen konuyu saptırıp , insanların maddi manevi durumları yada işte bana dediğin gibi yağlısın bi bokun yoka neden döndürüyorsun olayı. istemsiz bir erekte vaziyetin mi var be brom bi açıkla bana. ohkk ohhkk nasıl acziyetler üzerinden eleştirdim ohkk falan mı diyorsun kendi kendine :D:D
yapma canım kardeşim , 35 yaşındasın , insanlar senden belki çok şey kapacakken sen tarzınla kendi küfür ettiriyorsun. karşılıklı tartışmayalım gözünü seveyim. ben senin kadar geniş bir yüreğe sahip değilim , uçak bileti bakıyorum sonra.
konu dışı yazdım kusura bakmayın.