sen oynuyon biz seyrediyoruz gerek yok..
Printable View
La hizli cocuk, yazmayacaktimda yazayim, seni su boy boooyy yapan siyah evo napiyo duruyomu :)
Konu "herkesin derdi ben olmuþum demek ki zamanýnda iyi koymuþum xD" kývamýna geldiðine göre artýk kitlenmesinde yarar var diye düþünüyorum abiler
Gözlerim kanadý okuyamýyorum
@volkanpolat
Su 6.3 DBN koysanizsa gorsek, buyuk bir basari sonucta hic bir yerden paylasmamissiniz :)
6.3 lük arabam var demekle olmuyor dbn görelim lütfen ayrýca setup la ilgili detayda alalým tebrik edelim haaa 6.3 ten hýzlý arabam yok ben yazamýyormuydum acaba
aslinda 9.5 kosuyorum max. ama 6.3 6.5 diyip yiyom milleti iþte caktirmayin :)
Bizi bilen bilio 2005 lerde falan kalmadý mý
ohoooo ben millet gibi kadrandan kac kostugumu deseydim........ o ise gelirsek profilimde var seyredebilirsin 100 200 tam 5 saniye kadranda seyredebilirsin... ozmn bnde millet gibi 5 saniye kosuyordum derim hahahaha :))...
iþte linki seyredin bea UB FABİA RS 2.1 BAR -2.5 EĞİM 85- 255 TEST - YouTube
Ya pardon o zaman burda neyin muhabbeti oluyor kac gundur? Bizim instagram sayfasina bile 1.5 boy gecmisler yazik falan yazip bizi gulduruyosunuz :) Sonra kimseye birsey ispatlamamiza gerek yok ki diyosunuz , daha da cok guluyoruz :) Siz simdi oraya allah bilir oylesine denemeye gelmissinizdir, bir iddaniz olmadan :)
Cupra o gece 1.8 basmis gtx3076 ile maks gidecegi rakam o hali ile 6.5 - 7.0 arasi 100-200, e sizin basar basmaz geriye dusen arabaniz 6.3 sure yapip nasil olurda geri de kalir ? Bir de keske 300 e kadar bassaydiniz uzunda farki gorseydiniz. Klavyeniz kadar arabaniz hizli olsa, bu kadar cok konusmazsiniz emin ol :)
akiilli kardesim.bos konusma..ben 3.koprude geri dusuyorum orda log alip yazilim. atmadik hic.orda bi cok araba geri dusuyo bunu herkez bilir..ve 100 de adamin sartinda basmisim...85 de bi gelsin otobanda bassin bakim benle ayn i sartta bakalim kim kime kac boy yerlestiriyo..
Aslýnda bir tezatlýk var.Cupraya geçilip 2.0 ama o deniliyor.Ayný zamanda Gtr aranýyor...
neyse ben daha bise yazmiycam burda...zaman kaybi..ve çok gereksiz boþ insan var.... siz yazin cizin yalan dolan eglenin aranizda..anca kendinizi kandiririsiniz bu camiada birbirinizinde güzel þaksakciligini yaparak. :) hadi bye.... Þimdi arkamdan yazýn çizin size yakýþaný yapýn hadi bekliuorum
@STP ne anlar filtre borusu kesmekten levent sende yani :)
volkan kaçmasaydý iyidi çekirdek kola iyi gidiyordu :(
:D burasý facebook rolling grubundaki 16-17 yas aralýðýndaki far sis xenon yapýp kendini king sanan bebelerin olduðu bir yer deðil. Senin yerin burasý deðil. Hadi git kendini çok SEVdirmeden :D Burada kimse sana abi birazda mobilciler icin abi hayraniniz abi diyen yalamalar yok :D
Tekme atýp girdim STP'nin odasýna dedim ki yeter ulan bu geç.... derken bir ýþýk geldi. Ya þu saðda solda varsa þekliniz buraya bekleriz diyen adamlarýn burada ne iþi var. Facebook gruplarý yeterince iþlevsel deðil mi onlar için... Onlar da farkýnda çoluk çocuðun kendilerini gazladýðýný.
Þu ülkede ne iþi yaparsan yap mizacýn karakterin oturmamýþsa isterse uzaya ýþýnlan. Kimse gelip de yanaþmaz. Þurada insan gibi speclerini vs yazýp sürelerini videolarýný koysa, uslubu iyi olsa kimse demez ki sen ne ayaksýn diye. Hala anlayamamýþ, sanýyor ki millet geçildiði için yazýyor. Dýþarda uzak durduðum gizli spec hadi gel çýkalým boþver sen benim arabamý napýcan diyen tipler karþýma çýkýnca isterlerse kaçtý desinler deyip uzaklaþýyorum. Bir de "dostane deneme" geyiði yazýyorlar. Sonra geçilince kuduruyorlar. Hahahaha
Egoluymuþ bilmem ne. Lan sen milleti beðeni kasmak için ekliyorsun paso facebooktan. Gelip buradan kendi yaptýðýný milletin gözüne sokmak için ekstra bi çaba sarf ediyosun burada efendilik taslýyorsun. Ben seni sevmiyorum sevmek zorunda da deðilim yaptýðýn da gram ve zerre umrumda deðil. Ýnsanlara boþa atar yapýp duruyosun. 2 kiþi rolle kalkarken arkadan basýp onu bunu geçtim diye sayýyodun zamanýnda bunu da unutmadým. Burasý FACEBOOK Grubu deðil insanlarla saygýlý konuþmak ZORUNDASIN. Yoksa biri gelir içinden geçer bedenen onu da alýr youtube'a koyarsýn. Ýnsanlar normal düzgün bi cevap beklerken artistlik yapamazsýn. Buradaki herkes sen tohumken yetiþti yetiþtirildi herkes bilgili. 3-5 fanboy edinemezsin buradan git o yüzden.
burasý techturkey welcome to cehennem.
Nerde bu cupralar diyorlardý demeye kalmadý soft bi cupra deldi geçti ama yine akýllanýlmamýþ anlaþýlan maþallah ibo iyi bir ders oldu uçuyorum sanan tsi cýlara.. turboda bi yere kadar
Aylardýr þöyle bi konu okumamýþtýk iyi geldi :) Maaþallah deneyen araçlara :icon_tup:
Adam sandiniz essegi anliniza degdi tassagi... konunun ozeti budur beyler. Ibo atmayacaktin videoyu buraya muhattab etmeyecektin bizi olmamis ezige. Adam olmamis. Olamamis. Birakin olu taklidi yapin belki gider la.
abi ben bunun daha nelerini nelerini biliyorum.
Benim bi arkadaþým bunun videolarý yüzünden fabia vrs'e yeltendi bununla konuþmuþ arabamda yazýlým dp, dv falan var yazmýþ. Gizlemiþ araçtaki þeyleri çocuk baþka þekilde öðrenmiþ. Bu böyle cimri iþte. Bir de hoþt moþt yazýyor. Hazýr edicem mezar taþýný dikicem evinin önüne bozulsun psikolojisi buna en güzel bu yakýþýr. O ölüm korkusunu yaþatýcam :D Bunlarýn hayatý yalan dolan iki araç geçtim fanboy kasayým muhabbeti.
Ünal Turanýn roll versiyonu iþte :D
facede acayip ayar olmustum :D