Denizler dağlara paralel olduğu için fok balıkları yalnız yaşar![]()
Şu RS çiler neden denemiyor TSI grubuyla? Eskiden olsa bit sürü video olurduBu arada yazılımlı 125liğe geçildiğine göre yazılımlı çoğu 1.6 dizel yürür RS le.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Videolar itibariyle hiç giderli görünmüyor. Düz vitesi gelsin de bir bakalım gerçek giderine.![]()
Şuradaki yorumları okuyunca bazılarının ümidine hayran kalmamak elde değil.
RS'i 1.6 tdi ile golf ile tokatlayacağını düşüneni mi ararsınız 150 hp tsi golf ile tokatlayacağını düşüneni mi ararsınız. Hepsi bu konuda buluşmuş maşallah.
RS'i geçeceğini iddia ettiğiniz araçların testlerini bir inceleyin ondan sonra gelin teknik konuları konuşalım.
Denemedim ancak konudaki o bahsettiğiniz mevzuyu okudum. Evet kadranda 207 km gözüküp araç hız kesicisine girdiğinde devir saati oldukça düşük durumda ve motor henüz en yüksek gücünü üretmiyor ancak 240-250 km üzeri hızda inanılmaz bir rüzgar direnci oluşacağı için 270 bana mantıklı gelmedi. Motorun gücü kadar sanzıman oranları da bir aracın çıkabileceği maksimum hızı değiştirir. Bu nedenle hız sınırlayıcıyı kaldırıp düşük rüzgarlı bir havada test etmeden yapabileceği en yüksek hız kestirilemez.
@onurc 200'de tıkanma derken? 200 üstüne çıkamıyor mu demek istiyorsunuz?
kanka.net sidikli şinasi havalı troll dedected.............
Okumadan imzalamam.....
hemen neden troll mroll diyorsunuz, belki haberi yok olan konuşmalardan geyiklerden ?
Bende yeni üye olsam rs im olsa aynı şeyleri söylerdim heralde. Denememiş olabilir aracını tsi ile.
bende de 160lık rocco var rs le ne olur acaba ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)