video'da neden sürekli arabaların sağını solunu silen dayılar var ? :D kaputun içindeki pas/boya atması izini gösteriyorlar aradan bir dayı gelip ön ızgarayı siliyor falan..
Printable View
video'da neden sürekli arabaların sağını solunu silen dayılar var ? :D kaputun içindeki pas/boya atması izini gösteriyorlar aradan bir dayı gelip ön ızgarayı siliyor falan..
2 saat evvel kırmızı bir Rs'e denk geldim trafikte. Sol c sütunu üstünde dalga vardı (kelebek camının hemen üstünde). Ama biraz garipti. Sanki bıçağın kör tarafıyla nokta vuruşu yapılmış gibi. Gamze falan diyorlar ya, alakası yok. Gün ışığında görmemek için hakikaten başka bi gözle bakmak lazım.
Sahibini uyaracaktım, lakin üzüldüm de adama. 100 binden fazla para vermiş, keyifle biniyor. Hafta sonunu zehir etmeyelim şimdi. Göz görmeyince gönül katlanırmış.
* Sanayide esnaf bi abimiz yeni almış, ona af yok ama. Civic kirlenmesin diye Kartal'la geliyo işe. Bi çayını içmeye gideceğiz artık :)
konuyu okudukta iyice dikakt etmeye başladım.Dün trafikte bitane gördüm , akşam kapalı otoparkta bi tane gördüm , ikisininde sağ tarafta aynı yerde aynı şekilde vardı.
Honda, Civic’teki “gocuk”leri inceliyor - CNN Turk
Cnn turke yansimis
Honda Türkiye ilgilenmiyor artık . 2018 de makyajlısı çıkacak zaten alın sorunu hallettik diyecekler .
Adam bagaj kapağı geziyor dedi :D Ona çok şaşırdım
Bunlar sahibinden de satılırken nasıl satılacak acaba ?
Acaba bu civicler hiroşima üretimi falan mı xd atom yemiş gibiler .d.dddd
şas(şasi herneyse artık :D) yırtılması çok daha önemli bir sorun buna kıyasla , fakat bu sorunda can sıkıcı . Bu sorun amerikada falan da varmış sanırım. Honda geri çağırmazsa başı büyük derde girer. Bireysel kullanıcılar ayıplı maldan dava açarlarsa , baya para döker sanırım . Fakat bu dediklerim amerika için geçerli , kim takar türkiyeyi.
“Hata boya yoktur” diye satılacak elbet. Bunlar dürüst esnaf çünkü.
SAHİBİNDEN SATILIK
İlan No: 483029822
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ben sordum bi çalışana,
''Tahmini olarak ana alt şase üst kaporta şaseyle aynı oranda degil, bu da zamana dayalı kullanımda (ülke yolları *****) araçta ciddi esneme yaratıyor ve araç direklerden içe dogru katlanıyor'' dedi
eskiden alman auto bild dergisi yeni çıkan bir arabayı "0" alıp 100k km'ye kadar kullanıyor ve daha sonra bütün civatalarına kadar söküyordu.Parça üzerindeki aşınma ve deformasyonları tespit ediyorlardı. sanırım bu test'te yapılmıyor artık