forumda hiç fc5 kullanan yok sanırım :D
Printable View
forumda hiç fc5 kullanan yok sanırım :D
Hala bu arabayı severek alıp binenler var. Adamlar tabikide bahane uyduracak tabi
arkadaş videoda dikkatimi en çok çeken şey videoyu çeken arkadaşn sesi ne kadar itici ne kaadar rahatszlık verici. dayanamadım kapattım malesef.
Bu skandal tum dunyayı etkileyecek - Ekonomi Haberleri
Malzemeye yıkmışlar sorunu..
japonlar iyice kontrolden çıktı :D
Japon devinden kritik Turkiye acıklaması - Ekonomi Haberleri
Açıklama gelmiş
Milleti salak yerine koyuyolar resmen. Ulan parçayı Japonya'dan alsan kaç yazar Avrupa'dan alsan kaç yazar. Kullandığınız malzeme hatalı işte. Kabul edin ve çözüm bulun.
Az evvel yolda bi tane daha denk geldim. Kör bıçakla vurulmuş diye benzetme yapmıştım. Artırıyorum. Keser sapıyla vurulmuş gibi tam 3 yöne dağılmıştı sağ sütundaki kanallar. Motordaydım durup çekemedim. Allah sabır versin sahibine.
bende bunu paylaşmak için girmiştim
Otomotiv dunyasını calkalayacak 'hile' acıklaması! - Otomobil Haberleri
Onlarin hileli mal satmasi birseyi degistirmez, nasil gelen malzemeler kalite kontrolden geçebilir boyle buyuk firmalardan hata bile olsa ... Akil almaz birsey
şuda şurda dursun ,benden fc5 göcükzadelere gelsin :D
https://www.youtube.com/watch?v=7FyrQZceyzo
honda meraklısı bı komşu var,dun akşam ınceledım,mıdem bulandı resmen
yalnız bu sac hatası , fordlardada dikkatimi çekti, ford connect ve courier lerdede var,kapı kollarının altındaki boşluk sanırım pres fazla geldiğinden ötürü etrafıda göçük,ve kapı kolu üstündeki kordonlar dalga dalga,5 tane inceledim,1 taneside 0 km idi.ondada vardı.
edit geri gelsin,
kapı kolu üstündeki kordon çizgilerinin üstüdede bayağı bir dalga duman şekilde.
Durun açıklama geldi
Japon otomobil devi Honda'nın yeni Civic modeli araçlarında oluştuğu iddia edilen göçük ve dalgalanmalardan dolayı artan müşteri şikayetleri üzerine Honda Türkiye'den yazılı bir açıklama geldi. Firmanın açıklamasında "Söz konusu araçlarla ilgili detaylı bir teknik inceleme ve araştırma devam etmekte olup, bir sonuca varıldığında bilgiler muhatapları ile derhal paylaşılacaktır" ifadeleri yer aldı.
Firmanın açıklamasında şöyle denildi:
"Halihazırda kullanımda olan bazı Honda Civic Sedan modeli araçların C sütununda yaşandığı iddia edilen sınırlı sayıdaki kaporta göçükleri ile ilgili, Honda Türkiye olarak resmi bir açıklama yapılması gereği doğmuştur. Bu konuda almış olduğumuz müşteri başvuruları ve tespit ettiğimiz bazı sosyal medya paylaşımları üzerine, gerek teknik ekiplerimizce gerekse bağımsız ve tarafsız otoritelerce yapılan test ve incelemelerde araçlarımızın fabrikadan çıkışlarında hiçbir sorunu olmadığı kayıt altına alınmıştır. Ancak yine de, müşterilerimizin beyanlarına istinaden söz konusu araçlarla ilgili detaylı bir teknik inceleme ve araştırma devam etmekte olup, bir sonuca varıldığında bilgiler muhatapları ile derhal paylaşılacaktır."
Birde Fabrikadan sorunlu çıkartıp satsaydın Honda!!
İkinci kısım tam bir lütuf sunma zaten..."ancak yinede" diye lütuf gösteriyorlar.
İnsanı salak yerine mi koyuyorlar bunlar yahu.Açıklamanın kendisi tam sıvama olmuş.
Yaşandığı iddia edilen
Sınırlı sayıda ...