Arkadaşım aziz fc5 kullanıcılarının buluşmasına katılmış.Sizle de paylaşmak istedim.Aramızda illaki bu araca bakan vardır.Böyle bir araca niyetli olan var ise kesinlikle izlemesini tavsiye ediyorum.göz ardı edilicek sorunlar değil.
İyi seyirler
Arkadaşım aziz fc5 kullanıcılarının buluşmasına katılmış.Sizle de paylaşmak istedim.Aramızda illaki bu araca bakan vardır.Böyle bir araca niyetli olan var ise kesinlikle izlemesini tavsiye ediyorum.göz ardı edilicek sorunlar değil.
İyi seyirler
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Bunları paylaşmayın STP abi kızar ...
...
42 bin lirayı kırmızı civic'in neresine harcamış abimiz?
06 SS 0006
06 MRZ 06
2016 civic aldık bana güvenip hergün annemin kulakları çınlıyor almayın amk honda delikanlı gibi 2000 ortalarından sonra honda bitti..
Lpg ye gelen müşterilerin çoğu farkında değil . Uyarıyorum sonra yüzlerini görünce üzülüyorum. Farkında olmayan var hala
Japonya'ya mail atmışlar mı? Attılarsa geri dönüş nasıl oldu? Bu olay Türkiye'de çözülecek bir olay gibi durmuyor :d
Başka bir siteden:
Yeni honda FC5 elegance kaportası
Merhaba; bir arkadaşım ile birlikte yeni honda civic fc5 elegance AT aldık. Araçlarımızı alalı 3 aydan fazla oldu. Bugün arkadaşım moreli çok kötü durumdaydı. Neden canının sıkkın olduğunu sorduğumda , aracın ön alt cam cıtasından tutulduğunda kapının çıta ile birlikte ayrıldığını gördük. Kendi aracımda da denedik aynı şekilde ayrıldı. Öyleki aracın kaportasını ince yapıldıgını farkettim. Kapıyı güçlendirmek için çıta veya bariyer bile atılmamış.
Konun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazabilirmi? Tşk.
Ben Honda yöneticisi olsam, elde kalan hatalı kasaları da Türkiye'ye itelerim yine.
Adamların aracı göçmüş. Yumruk kadar göçük var. Hala daha memnunuz diyor. Size müstahak dayı. Eski nesil motorlar da müstahak, göcen kopan kasa da müstahak. Saçma bi fanatikliğe kapılmış gidiyorsunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)