Maşallah...
kocaman bi maşallah emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ederim ellerinize sağlık
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
yanı bole yorumların neden geldıgını anlamıs degılım ztn aracın savunulmaya ıhtıyacı yok jza80 bı 2jzgte nın gt45 le nası bı output u olucagını bıraz arastıran herkes tahmın edebılır Türkiye de hazırlanan yurtdısındakılerden pek farkı olmayan aracların oldugunu kabul etmek lazım artık elin conisi maykılı yapınca oluyo ama ahmet mehmet yapınca olmuyo ufkunuzu genısletın artık ınanılmaz olana ınananın emege saygı gosterın 900 rWheelhp nın ne oldugunu bı canlandırın kafanızda yada mın 300 400 rwhp olan bı araca bının kullanın sonra daha ıyı anlarsınız imagine all the people artık ya(gardımı alıyım kimsenin avukatlıgını yaptıgım yok sadece emege saygı)
ahmet mehmet
coni maykıl
aradaki 0 farkı bulun![]()
görüntü hızlı çektiği için hızlı gelmiştir seste ise telefon çekimlerinde wastegate sesine karşı baya hassas oluyorlar bir sürü örnek var yanlarından geçerken üfleme sesinden başka bişi gelmez
kiyaslamak amacli bir videoda benden. 33inch drag slickler ve 20psi 1/2 throttle da 50kmh dan. niye tam gaz degil diyeceksiniz, tam gaz yapamiyorum
http://videos.streetfire.net/video/l...tus_207039.htm
gerçektende makina çok hızlı ama tel çekimi ile ne kadar iyi çekilebilirki?gerçektende hızlandırılmamış ışınlanmış![]()
maşallah abi bu ne yav harbiden bunun tam gazı yokmu![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
cep telefonu ile cekimlerde bu sıkıntı oluyor bence kesinlikle sorun o. frame hızı yavas oldugu icin hızlandırılmıs gibi geliyor. bu adamlar hızlandırma vs yapacak adamlar degil artık o kadar da degil.
aynı olay bizimde basımıza geldi, ozellikle ses coksa cep telefonu cekimi iyice abuk subuk oluyor. bir ornkete ben vereyim cep tel cekimi icin, once normal baslıyor sonra ses gelince hem ses hem goruntu kaydını adam gibi yapamadıgı icin video bir hızlanıyor bir yavaslıyor, sacmalıyor.
http://videos.streetfire.net/video/s...ser_161229.htm
volkan abi aynen katılıyorum soylemine, surda zaten ciddi anlamda araclarla ugrasan 3-5 tane adam var. bu adamların amacı arabalarını cevrelerine gostermek, kendini ispatlamak vs degil, is yapmak.
bu hızlandırma mevzusunu az cok okudumda imkansız gibi bişey yani sacmalamayınkameranın pixelliği o hıza yetmeyince böyle olmustur
![]()
Benim lastikler slick degildi.
siyahh siyahhh siyahhh
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Allah kaza bela vermesin. Basarili gercekten.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)