Herkese iyi akşamlar
Hepimize mutlu ve sağlıklı yeni yıllar dilerim
Umarım hazırladım 1M Özel bölümü hoşunuza gider
![]()
Herkese iyi akşamlar
Hepimize mutlu ve sağlıklı yeni yıllar dilerim
Umarım hazırladım 1M Özel bölümü hoşunuza gider
![]()
17 litre efsane..![]()
group b ___
araç da video da çok güzel
ancak Türkiye'de 1 adetten fazlası vardı, hatta zamanında turuncu renklerden pert olanları bile olmuştu![]()
1M bende de vardı mesela... o zaman ıkı adet mı var?
Toplam 5 adet var...
Malesef ıkısı pertden toplandı...
E46 M3’den parca yok,e9x M3’den arka dıff,amortısor ve hareketlı parcaları sıgdırdılar.
Tabıkı e9x kadar dengelı degıl,arkası fena sinirli,eglence aracıydı...
Motor M degıl ayrıca...
Insallah pıstlerde guzel zamanını goruruz...
Bmw M1 1 adet var mı demek istemiş acaba
Kesinlikle koleksiyon araci ama bu arac malesef. Keske toplandigi sekliyle kalsaydi.
Roll bar'in gectigi yerler kotu olmus
Suan 1M fiyatlari artiyor,duzgun kalmislar para etmeye basladi avrupa da.
1M toplama bir arac. Sase-motor siradan ama yuruyen,diff,harekrtli parcalar e9x m3. Ici 1 serisi...
Mesela M2 daha fazla calisilmis bir arac(herseyiyle ciddi ustun) ama fazla adet satildi.
çok güzel arabada modifiyeleri biraz abartı geldi sanki rengi,2 tane üst üste spoiler,öndeki çeki demiri şeysi falan biraz sadeleştirilmeye ihtiyacı var gibi yoksa kastyle ye lafımız yok çok kaliteli işler yapıyorlar
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Sınırlı sayıda üretilen,ulkemzıde sınırlı sayıda satılan bır araç.
Cekım guzel emegıne saglık.,
Çok başarılı bır motor, duz vıtes,kilit ve denge dagılımı ıle gercekten guzel bır aractı.
Rengi,ceki demiri,ön kaput mandalları rollbarın gectıgı yerler,aracın vıtes topuzu, göz tırmalıyor.
Bu aracı böyle gördüğüme uzuldum. Keske stock kalsaydı.
Zamanin da 47.000$'a aliyordum , pisman oldugum olaylar listesindedir kendisi
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
MAşallah güzel araç Burak'ıma selam olsun
@Serencebey
Daha önce bende olmadı abi,dengeli oldugunu yurtdısı forumlarından okumustum. Sen cok daha ıyı bılırsın.
Aynı motorlu z435is kulllanıyorum motoru ve egsozu stock halıyle bile tatmınkar performans,egsoz sesi patırdamaları ilede oldukça keyıf verıyor.
Bu aracı bu sekılde gordugume uzuldum.
Kesınlıkle dengelı degıl,zaten oyle olsa pıstlerde derecelerı olurdu
Arkası cokkk sinirli.
Ben n54 motorlu sahıp olmadıgım bmw modelı yok gıbı bırsey,turkıye de bu konuda tek olabılırım heralde1-3-7-X-Z-M... kullandıgım en verımlı ve keyıflı motor. Acık ara...
Malesef orjınal korunmalıydı kı degerı olsun ama uzun zamandır boyle. Sahıbının zevkı deyıp saygı duyacagız....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)