sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu aracı almak istediğini belirtmişsin , helal olsun buyuk arabacısın cogumuzda buna bıncek g.t yok
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Maşallah kazasız belasız güzel kafan
42 PL 604 Tofaş 131 (Tstop)
41 AY 735 Peugeot 306GTi-6
34 TV 1948 Peugeot 306GTi-6
YouTube Bu şarkı niye çalmıyor kaaaaaardeeeşşiimmm
Tempra böyle eziyet görmedi arkadaş. Babası yaşındaki arabaya neler yapıyor yaw.
IN BOOST WE TRUST
pırıl pırıl
sana bi tavsiye kimse bilmez bunu eğer aracını 9.500 gibi rpm cevirmesini istiyorsan 2.viteste sonuna kadar bas kesiciye girer girmez 1.vitese takmayı dene biraz zor geçecektir ama amacına ulaştıracaktır bu 100 %100 garanti veriyorum
Lastik yaktığın videolar bekliyoruz
RenaultSport
Megane RS 225
Nereye girsem bu arkadaş çıkıyor karşıma , ne zaman banlanacak neden bu kadar gecikti şaşırıyorum vallahi
Forumun kedisi olarak geç kalınmış mesajımı atıyorum.Maltepe camiini geçince ziraat bankası var oraya gelince ara askm..
![]()
Biraz E60 M5 V10 sesi dinle de, Tempranın yüksek devir sesinden soğu. Baban yaşında ki arabayı hırpalaya hırpalaya anasını ağlattın. Bırak da bir nefes alsın araba..
Çocuk yaşlarımda 9 veya 10 olması lazım dükkanımızda çalışan Gökmen abiye ''Abi 2 ci viteste 180 yaparsan ne olur?'' sorusu sormuştum bana ''motoru kucağına alırsın'' demişti. Yaklaşık 1-1.5 sene motor nasıl kucağa alınır diye büyüklerime sorup işin aslını öğrenmeye çalışmıştım.15-16 yaşıma geldiğimde kumburgaz-celaliye nin köy yollarında babamın e34 ünün hararetten dolayı motorunu kucağıma almıştım.Bu olay bana iki şeyi uygulamalı öğretti.
1.Motor nasıl kucağa alınır.
2.Bir baba evladını nasıl kucağına alır.
Kucaklara oturmama dileği ile iyi gazlamalar.Ben yaptım sen yapma![]()
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)