doğum kontrol diyorum hiç denedinizmi senin için geç kalınmışta gelecek nesiller için bu konuyu bir araştır bence
Beyler çocuğun akli dengesi bozuk gerizekalı vs olabilir. Heves edip kendini kanitlama derdinde olabilir. Hayatta hiç sevilmemiş beğenilmemiş olabilir. Bu yüzden bu tür konular açıp dikkat çekiyor da olabilir. Önerdiğiniz saçma sapan şeyleri ciddiye alıp deneyebilir. Kendi canını ve başkalarının canını tehlikeye atabilir. Burası inci sözlük mü ki kasayı yan yatır panpa geyiğine kadar getiriyorsunuz. Farzedin ki kendi kardeşiniz.
nası özendim lan olaya ben ne kadar zorlarsam zorlayım 5000 i geçemiyorum tdi power![]()
yaşım 19 du tofaş vardı şuanda olduğu gibi ama ozamanlar hem benzin 2 liraydı hemde gençtim ayrıca lpg yoktu tofaşımda!!!hıdır düz boru cayır cayırdıyordu araba 1 vites 6500 dönüyordum 2 3 4 derken ibrenin sonunu görüyordum 190 km tabi km saati doğruyu söylüyorsa el zaman git zaman derken askerliğe kadar canını çıkardım tofaşın sonra yok pahasına sattım niye mi motor bitirmişiz haberimiz yok contamız yanmış piston cortlamış
falan filan
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Tempranın deposu kaç litre? 55-60 litre baz aldım.50 litre benzine 5-6 litre nitrometan karıştır öyle dene devir çevirmeyi.Kimyacılarda temin edebilirsin.Videoyu öyle çek koy buraya.
200+kmden sonra tabut simgesi çıktığı doğru mu tempralarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)