Arada ayakla gaza basılmasa tüketim 4.5 dolaylarına inebilirdi
Arada ayakla gaza basılmasa tüketim 4.5 dolaylarına inebilirdi
4.5 lt cok zor bir deger 4.5 lt olabilir ama hem guzergah musait olmali ( inisli cikisli vb ) hemde gaza cok dikkatli davranilmali daha asagisi uzun yolda belki dumduz otoban harici imkansiza yakin..
5 lt civarida zaten cok dikkatli gitmeyle olasi bir deger bunun asagisi icin ciddi enerji sarfetmek gerekli zaten daha fazla dikkat ediyim derken bu sefer daha az degil daha fazlada tuketilir tempo cok asagiya duserse bu seferde tempoyu trafik akis seviyesine getirmek icin daha cok gaza basmak gerekerek ters durum olusur
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
http://www.techturkey.com/forum/sohb...un_donem_.html
Ben seneler once yazmistim bu aracin butun tuketim degerlerini o konuda 4.6 lt ortalama yakaladigimida yazmisim
Olmaz degil sadece cok zor oldugunu yazdim..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
donuste cok trafiklere kaldım bayram bitti cumartesi gunu aksam samsundan cıktım yola 12 saat surdu ist varmam dur kalk kopru trafiğine yakalandık kac yerde.
yolun acıldıgı yerlerde 130 dan assagı inmedim otobana cıkınca da 170-180 gittiğim de oldu eve vardıgımda ortalama 6,4 du![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
40 litre shell v power benzinle 750 km yaptım.
Uzun yol 90 Km hız sabitleme açık.
Polo Gti stock 2 kişi full bagaj+ bebek koltuğu klima açık.
dsg si saatli bomba diyolar tü kaka diolaa vw için kararsız kaldım alıp almamakla
"Wagen"thusiast
Tsı grubu gerçekten başarılı. 1.4 tsi 122 jetta İstanbul izmir yaptım. Dublede 110 115 otoyolda 125 130 klima açık, full depo, 2kişi ve 2 kabin boy bagaj ile 5.6 litre. O cüsseye çok iyi, yazılımla 5 litre olur bence. Yokuş aşağı CC yi kapatıyorum ben tutuyor arabayı.
Sanırım turbo benzinli motorlarda en az tüketimi, TSI motorlar yapıyor. Kuzenin 2017 150 lik ACT DSG Leon FR ı ile, Ankaradan Fethiyeye 5.1 tüketim ile inmiştim.630 km yarım depo.
Şimdi başka kuzenime 150 lik 2013 1.4 TSI Ibiza FR DSG aldık, bakalım o ne yakacak.![]()
Bir arkadaşımda da 2013 CTH GTI var, şehir içi 8 küsür yakıyor.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Yeşilköyden- Geliboluya sabit 110 ile 5.3 lt ile gitmiştim eski aracımla
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)