dragger abicim tam senle denemellik 1 araba kafamda canlandırıorumda sole 1.....
Printable View
dragger abicim tam senle denemellik 1 araba kafamda canlandırıorumda sole 1.....
onu bunu bilmemde 105 jtd doblo alayına gooo çeker 200km görmüşülügüm var :D caddy miş bilmemneymiş hepsini alır.dizellerde bindigim en hızlı alet stock olraktan accent era ve kia cerato benzinli çogu aracıda zayen geçiyorlar..
walla bilmiyorumda getz şaşırttı beni geçenlerde 307 wardı bende 110luk hdi, 88lik getz'te 2den başladık 4.vitese kadar 1. - 1.5 boyu zor attım iyi gidiolar gerçekten
çok iyi :)
Dizel gücü :)) güzel gidio
bence güzel gidiyor. belki sadece kadrana odaklı olduğundan anlaşılmıyor gibi. maşallah.
ben bir pug servis sahibi olarak ve aksama kadar bunların içinde bulunarak aracına yaptıgın işlermlerin baya bi faydası oldugunu gördum gayetde basarılı olmus!
Arkadaşlar herkeze yorumları için teşekkürler tek tek alıntı yapmaya kalktım baktım olmucak toptan bir teşekkür etmek istedim.
Ben zaten şu anda 140hp olduğunu idda etmedim zaten çip ile 138hp 292nm olduğunu belirttim ayrıca çok şey beklemenizi de belirtmiştim. Benim tahminlerime göre şu anda 130hp ve 270nm lerde araç. Sonuçta bu bir dizel araç ama fiyat/performans olarak iddalıyım :D 20ytl ile 150km gidebiliyorum sakin sakin tabi :D Bu da bana yetiyor. Asıl yorumlarınızı işlemlerden sonra almak isterim
benim yazdıklarımı umarım yanlıs anlamamıssındır.ben aracını kotulemıyorum.bosuna ugrasma gıtmez demıyorum.
benım dıkkat cekmek ıstedıgım konu senın soyledıgın kacagın aracı senın dusundugunden fazla etkılıyo olabılecegı.yada yazılımda bır sorun olabılecegı.
kılosunu torkunu ve hp sını bılmıyorum ama 2004 1.9jtd var(kılosunun az olacagını ve torkunun 300nm olacagını sanmıyorum).merakımdan vıdeosunu cektım kadranın bugun 150 ye kadar hemen hemen aynı senın aracınla.
eksıklerı gıderdıkdıkten sonra cok daha ıyı gıtmesı gerekır bence.
1.9 jtd nin 245-250nm fln torku olması lazım ama 2000 devrin altı çok iyi hafif ticari amaca uygun olduğundan 2000 devrin altında hiç çekiş kaybı yok nerdeyse :D