Cem elbette tork önemli ama dizelde olsa benzinli de olsa güç=rpmxtork gerçeği değişmez. Dizel ve vites oranları aynı iki araç düşünelim.
1. 140HP 240Nm
2. 125HP 300Nm olsun. Sence torku yüksek olan alabilir mi?
Printable View
Cem elbette tork önemli ama dizelde olsa benzinli de olsa güç=rpmxtork gerçeği değişmez. Dizel ve vites oranları aynı iki araç düşünelim.
1. 140HP 240Nm
2. 125HP 300Nm olsun. Sence torku yüksek olan alabilir mi?
Bu arada vites oranlarını kıyaslarsak ortaya şöyle bir tablo çıkıyor.
RPM / 1.vites / 2.vites / 3.vites / 4.vites / 5.vites
Accent Era - 4000 / 33,6 / 60,8 / 100,8 / 142,4 / 182,4
C4 - 4000 / 36,8 / 65,6 / 109 / 152 / 188,8
2 senedir dobLo jtd premio modeLini kuLLanıyoruz kuLLanma kıLavuzunda yazan veriLer araç 105 hp 200 nm torka sahip ve 1380kg. kendi öLçümLerime görede 0-100 11 12 saniye arasında max devir araLıkLarında eurodieseLLe.ara hızLanmaLarda ve kaLkısta benzinLi 1,6 1,4 piyasa araçLarını istisnaLar haric üzüyo.uzunda 200 çok rahat bi şekiLde görebiLo. vites araLıkLarı ise 1,50 2,80 3,120 4,160 170 civarı(yoLun durumuna göre)5, ise 200ü rahat çeviriyor yardımcı oLmusumdur umarım
@jem89 arkadasımızında dediği gibi seviyoruz yeni nesiL dizeLLeri =)
Yazdığım değerlerde dikkat edersen aynı ağırlığa ve aynı vites redüksiyon oranlarına sahip dedim. C4 ile Polo demedim ki ;) Ayrıca benzinli bir araç senden yüksek devir çevirdiği için senin kadar torka ihtiyaç duymayacak. Önemli olan lastiğe iletilen torktur. Senin torkun yüksek olduğundan kullandığın dişli oranları benzinli araçlarınkinden büyük ve büyük dişliyi düşük devir çevirerek benzinliler ile gidebiliyorsun. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Koyduğum değerler 4000 d/dk nın değerleridir. Kesiciye girdiğin değerler değil! Ayrıca bu hesabın hatası imkansız çünkü hesapta 205/55 R16 lastik çapı, son dişli oranı ve diğer dişli oranlarını kullanarak hesapladım. Göstergede hata olur ama bunda olmaz.
şimdi arkadaşlar konuşuoz ama teknik verilere bakıom era ve ceratı alıyor ama bi problem var son sürat 176km yazmışlar biz 185km i 4 viteste görüoz :D ayriyetten ara hızlanmalardada alıyorlar kg olarakta daha hafif era ve cerato??tek geçtigi c4 ün son sürat oda az yazmışlar :D dedigim gibi
ara hızlanma
60-100 km/s (4. viteste) 9.0 sn 8.2 sn
80-120 km/s (5. viteste) 12.1 sn 10.4
88 lik diil efecim 110 küsür olandandı, şirket aracıydı sanırım benim d-4d yle denedik (benim araba focus tdci dan kalkışta yarım boy yiyo sadece sonra açamıyo focus mesela).
nisanda antalyaya gelmiştik bi gece erayla 6 kişi 45 dk da ordan biliyorum eranın nası gittiğinide yanyana gidince bende şaşırmıştım bayaa :D
levo antalyaya gel söz deneyelim...kia cerato veya era ile... ayriyetten bu araçlar daha hızlı focus ve c4 ten daha hafif hiçbiri olmazsa bnm poloyla deneriz ben yedigim farkı bilirim :D
deneriz efe maksat muhabbet olsun :)
bizim kullandığımız era da çok fenaydı ama onu bilirim ben hayret etmiştim erayla denediğim o sabah :D
kardesim sen yeterki gel orlardan :D
Walla D4D ü bilmiyorum ama ben Hyundai i30 1.6 115hp lik ile denedim. 2.viteste roll yapıyoruz çok rahat alıyorum. Bu arada yarın blow off'u ya sökücem ya da o kaçağını kapattırcam. Zaten satılık ilanıda açtım almayı düşünenler bana ulaşsın :)
faberge bırakta alsın bro 140hp...
aynı şehirde olsak senle bir denerdik. 400m de tahminimce en fazla 1 boy atman lazım bana. 1.6 110hp yeni focus chipli ile öyle oluyor, tahminim senin araç da o kadar gidiyordur.
Bi dizel bulusması yapmak farz oldu :D
yavuz aga ya iş düştü :D DieselkinG