ıboya katılıyorum daha ıı gıtmesı gerek sanki.. bmw de bunun gıbı gıdıyor sankı e90 316.. kaçak olaylarına baktır bakalım..
ıboya katılıyorum daha ıı gıtmesı gerek sanki.. bmw de bunun gıbı gıdıyor sankı e90 316.. kaçak olaylarına baktır bakalım..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yok kesinlikle yanlış anlamıyorum aslında maşallah denmesinden yana senin gibi yorum daha çok hoşuma gidiyor eleştirilere açığım sonuna kadar. Walla bende denedim 1.9jtd ile multijetin j'si kırmızı mı mavi mi ne yani yeni seri. Sürekli arayı açarak gittim bu haliyle. Dediğim gibi yapacaklarımdan sonra tekrar bir video çekicem ondan sonra yorumlarınızı tekrar alabilirim
e90 dan kastınız yeni kasa ise yanılıyorsunuzArkadaşımda var 4.vitesim çok kötü olmasına rağmen hiç yaklaşamıyor yine bu halde. Zaten beni 1.6 olarak geçen 2 araç gördüm bugüne kadar biri 106 gti diğeri de vtec
Crx,Si tarzı araçlarla hiç denemem olmadı ama sanırım onlarda beni geçer.
chıpsız halınle denedım senın 3sonu 4te ayrılıyodum yanından.. su an o halden 2 boy daha ıyıyım.. ztn gecersınde sonlara dogru yakalrmıyım dıye dusundum bı an![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
307'nin en berbat vitesi 1. vites üstüne tanımam basınç olarakda sanırıyorum 1 de daha az basıyor turbosu focus tdci ile 1. vites olarak çok performans farkları var.
Çok güzel ama banada 3 bitince biraz yığılıyo gibi geldi.Bide sadece kadranı gördüğüm için tatmin olmadım herhalde.Dizel olarak symbol kullanıyorum 3-4 eşşek ölüsü gibi bağırır gitmez 5e atınca altından gitmeye başlıyo..Yani bunun şuankinden daha iyi gitmesini bekliyodum.
Valla dizelde tatminiyet iyi bir multijet ile olur diyorum. Hatta yeni çkan 1.6 120hp 300nm tork u denemek ve chiplemek isterdim.
levocum erayı neyle denedin? bide 88lik olmasın o era yoksa deler bro hiç şaka yapmıom bi sür bi gazla yada sürmeyi bilmeyen biri sürmüştür![]()
walla araç bakımı yapılmış chipli 1 307 bundan daha iyisi can sağlığı
focus c4 307 arasında ise fark olacağını sanmıyorum aynı ayarda araçlar c4 ve focusu ovuyorlar çok ama ....
Cerato gecer Focus ve C4ü
Ben hepsini gecerim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Cerato,Getz,Accent Era kağıt üzerinde ağırlık avantajı olmasına rağmen kağıt üzerinde C4'e üstünlük sağlayamıyor.
Hiç deneme imkanım olmadı ancak son hızlarda kesinlikle C4 ve Focus u zorlayabileceğini düşünmüyorum.
Ayrıca kimse yanlış anlamasın ama yüksek süratlerde bu araçların stabilitesine güvenmem, frenlerine ise hiç güvenmem.
Yüksek süratte ben 227 km gördüm izmir otobanında..Ama eğim vardı..
Düz yolda 205'i geçemiyorum.. Yalnız şöyle birşey var..Ben 180 sonra c4'e de güvenmiyorum..Yüksek kalıyor bizim araçlar biraz..O bi tehlike unsuru..
Gerçi bende zannetmiyorum söylediğiniz araçların c4'ü ve Focus'u zorlayabileceğini..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)